Toen ik een tijdje terug weer eens geld op mijn PayPal had staan (deze staat expres niet gekoppeld aan mijn bankrekening, anders gaat het mis!), ging ik los. Natuurlijk moest ik net in de drukste maand bestellen, waardoor niet alles gearriveerd is. Gelukkig deden de verkopers niet moeilijk en heb ik mijn geld voor deze dingen terug gehad. De spullen die ik wel heb ontvangen show ik vandaag in deze nieuwe eBay shoplog!

Deze eBay shoplog bestaat eigenlijk alleen maar uit beauty dingen, mag ook wel eens toch? Ik ontdekte de veilingen en zo heb ik een hoop dingen voor een prikkie gekocht. Dat is het leuke aan eBay! Het kost sowieso al bizar weinig, maar minder is altijd mooi.

ebay shoplog 6-delige kwastenset

6-delige kwastenset – $4.60

Als eerste deze kwastenset waar ik super blij mee ben. Zoals je ziet lijken ze één op één op de Real Techniques kwasten, maar er staat geen merk op. Het is dus niet zo dat je een nep product koopt, je koopt gewoon goedkope look a like kwasten. In deze set zitten (van links naar rechts):

  • Multi-task brush
  • Buffing brush
  • Setting brush
  • Pointed foundation brush
  • Essential Crease brush
  • Fine Liner Brush

Super fijne kwasten die ik voor maar $4.28 heb gekocht, echt een koopje dus. De kwasten gebruik ik nu zo’n maand en ik heb geen last van uitvallende haartjes, ook hebben ze al meerdere keren schoonmaken goed doorstaan. De verkoper waar ik ze vandaan heb verkoopt ze helaas niet meer, maar ik heb gelukkig wel een andere listing kunnen vinden.

ebay shoplog 15-delige kwastenset

15-delige kwastenset – $3.77

Een hele hoop kwasten in deze shoplog, ik kocht namelijk ook nog deze set met 15 kwasten. De kwasten waren allemaal afzonderlijk in plastic verpakt, en de ‘eyeliner’ kwasten zelfs nog met bescherming om het penseeltje. Al snap ik deze eyeliner kwasten niet helemaal, aangezien het geen zachte kwastjes zijn maar meer een soort pennetje. Het lijkt namelijk alsof de haartjes in lijm zijn gedompeld. Geen idee of dat de bedoeling is, maar ik kan er niks mee.

Ik heb één van de oogschaduw kwasten al gebruikt (geen idee welke, want ze lijken allemaal op elkaar) en het rechter kwastje voor mijn wenkbrauwen. Allebei zijn ze goed bevallen en ook hebben ze het schoonmaken overleefd. Het is een handige set om in huis te hebben en het is nog een koopje ook!

ebay Shoplog gel eyeliner set

eBay shoplog gel eyeliner set

Eyeliner set – $2.12

Ook kwam ik dit setje tegen met twee gel eyeliners, een zwarte en een bruine. Dit setje kwam ook met twee kleine kwastjes. Ik vond het er gewoon te schattig uitzien dat ik het wel moest kopen. Ik heb ze nog niet getest, maar dat zal ik zo snel mogelijk gaan doen.

eBay shoplog contour kit

eBay shoplog contour kit

By Nanda Contour Kit – $2.19

Van het merk ‘By Nanda’ kocht ik deze contour kit in de kleur A03. Het kwam in een mooie verpakking, zwart met gouden letters. Mijn eerste indruk is zeker niet slecht! De ‘highlighter’ is gewoon witte poeder, helaas heeft het geen glans. Het is dus meer om het gebied onder je ogen wat op te lichten, maar niet zozeer om je jukbeenderen mee te highlighten.

Ik kocht dit setje voor $1.77, de prijs is inmiddels verhoogd naar $2.19. Nog steeds een koopje als je het mij vraagt!

ebay shoplog by nanda loose powder

ebay shoplog by nanda loose powder

By Nanda Loose Powder – $1.24

Van hetzelfde merk kocht ik ook een losse poeder. Ook deze kwam in een mooie verpakking, wel compleet anders dan de verpakking van de contour kit. De poeder komt in een kleine verpakking met een schattige applicator. Ik heb de witte variant gekocht. Mijn eerste indruk is dat hij een redelijke witte waas achter lijkt te laten, wat met mijn andere witte poeders niet het geval is. Ik ga hem nog uitgebreid testen om te kijken of er mee te werken valt. Schattig vind ik ‘m in ieder geval wel!

ebay shoplog foundation kwast

Foundation kwast – $1.88

Naast de kwastensets kocht ik ook nog een losse kwast. Sinds ik hem in huis heb is dit de enige kwast die ik voor mijn foundation gebruik. Het enige jammere is dat er af en toe een haartje los komt, maar hij valt er dan niet uit. Je kunt hem er dan ook niet uit trekken, hij steekt dan gewoon boven de andere haren uit. Als dit gebeurt knip ik het haartje af, zodat hij op dezelfde lengte als de andere haartjes zit. Buiten dat vind ik het een erg fijne kwast! Ik ben benieuwd hoelang hij het volhoudt. Het schoonmaken heeft hij in ieder geval overleefd.

Ik kocht hem in een veiling voor $0.63. De link hierboven is een ‘buy it now’ listing, die dus iets duurder is. Hij lijkt op die foto’s wel een stuk groter, dus ik durf niet met 100% zekerheid te zeggen dat het dezelfde is. Mocht je hem ook willen ‘winnen’ in een bieding, zoek dan op ‘foundation brush’ en je vindt gegarandeerd een listing waar je op kunt bieden.

ebay shoplog makeup spons

Deze spons kocht ik in een bieding voor $0.22, maar hij is zelfs dat kleine bedrag niet waard naar mijn mening. Hij is erg hard, wordt niet groter als je hem nat maakt en hij is niet schoon te krijgen. Mocht je hem toch willen kopen, kun je zoeken op ‘makeup sponge’.

ebay shoplog makeup spons

Hetzelfde probleem als met de gele spons, erg hard en wordt niet groter als je hem nat maakt. Deze is, in tegenstelling tot de gele spons, wel gemakkelijk schoon te krijgen. Maar helaas ook geen aanrader. Deze won ik in een setje van twee voor $0.67.

ebay shoplog brushegg

Brushegg – $0.99

Verder kocht ik ook nog een nieuwe brushegg. Deze had ik niet per se nodig, maar ik zag hem voorbij komen in een bieding en ik won hem voor $0.39. Altijd handig om er één op voorraad te hebben! Ik heb al vaker over de brusheggs geschreven, ik vind ze super handig en ik gebruik ze altijd om mijn kwasten schoon te maken. Voor minder dan een euro kun je hem ook gewoon gelijk kopen.

ebay shoplog

Een flinke eBay shoplog, maar ik ben erg tevreden met mijn aankopen. Vooral de kwasten ben ik erg blij mee! Een aantal dingen moet ik nog goed testen, dus ik ben erg benieuwd of het een beetje werkt.

Heb jij nog eBay aanraders?

De Proefparade Beauty 2017
De beste sale van dit moment