eBay wishlist - lifestyle blog

Als budget-liefhebber ben ik vaak op eBay te vinden. Je moet vaak wel even op je producten wachten, aangezien het vaak uit China komt, maar dit vind ik het meer dan waard. De producten zijn goedkoop en vaak zo slecht nog niet. Vandaag laat ik jullie zien wat er op mijn eBay wishlist staat.

eBay wishlist

Ik heb al eens een artikel geschreven waar deze kwasten in voorkwamen, deze kun je hier lezen. Deze kwasten heb ik dus al, maar aangezien ik op twee plekken woon (op kamers) zou ik graag nog een setje hebben. Zo hoef ik niet meer zo te slepen! Deze zijn hier te koop voor $6,28. Deze komen van een andere verkoper, dus ik ben benieuwd of ze hetzelfde zijn.  De brushegg uit het vorige artikel wil ik ook nog dubbel kopen, hier ben ik namelijk ook nog steeds tevreden over.

eBay wishlist

Helaas valt deze boven de 21 euro grens en dan moet je er douanekosten over betalen, maar ik vind dit wel een erg mooi alternatief voor een gewone cameratas. Je koopt ‘m hier voor $29,99. En deze vind ik nog mooier, maar die vind ik dan weer vrij duur.

eBay wishlist

Mijn telefoonhoesjes haal ik eigenlijk altijd van eBay, je hebt genoeg keuze en het kost bijna niks. Mijn huidige telefoonhoesje zit er nog niet lang op, dus ik heb nog geen nieuwe nodig. Maar de volgende wordt in ieder geval dit hoesje, hoe schattig is ‘ie? Hij is hier te koop voor $2,29 voor de Sony Xperia Z3 en Z3 Compact, maar hij zal er ook wel voor andere telefoons zijn.

Deze vind ik stiekem ook te gek, maar hij lijkt me niet praktisch.

eBay wishlist

Hier had ik dus nog nooit van gehoord, maar het schijnt dus te bestaan. Dit is een Holga lens voor op je spiegelreflex! Toen ik ‘m zag wist ik dat ik hem moest hebben, dus hij staat op de wishlist. Je koopt ‘m hier voor $17,26.

eBay wishlist

Je kunt me altijd blij maken met tasjes, zo vind ik deze ook geweldig leuk. Hij is hier te koop voor $3,89 plus $1,99 verzendkosten. Ik ben er alleen nog niet uit welke kleur ik wil, hij is er in het wit, zwart en mint.

Wat staat er op jouw eBay wishlist?

35 blogpost ideeën
Review Elitebrush