1 jaar The Blog Next Door (+ Spam je blog!)

Acht juli tweeduizend vijftien. Zo begon de eerste blogpost op The Blog Next Door en inmiddels is het alweer acht juli tweeduizend zestien geweest. Hiep hiep hoera, The Blog Next Door bestaat dus al langer dan een jaar! Dat is volgens mij een heel goede reden voor een feestje.

Alhoewel dit niet mijn eerste blog is, is het wel de eerste die een jaar bestaat! Voor mij dus best een prestatie.

Wie jarig is trakteert, maar helaas laat de traktatie bij dit feestje nog even op zich wachten. Ik beloof dat er een toffe winactie aankomt, hier ben ik nog mee bezig. Om dit 1-jarig bestaan toch met jullie te vieren, is het tijd voor een spam je blog. Dus laat in de reacties vooral een leuk verhaaltje over je blog achter en kijk gerust eens rond bij de andere blogs in de reacties.

Wanneer viert jouw blog een verjaardagsfeestje? 


P.S. De foto boven dit artikel komt van Unsplash. 

GirlsBag unboxing / review
Golden oldies met Beats by Dr. Dre