1 jaar The Blog Next Door (+ Spam je blog!)

Acht juli tweeduizend vijftien. Zo begon de eerste blogpost op The Blog Next Door en inmiddels is het alweer acht juli tweeduizend zestien geweest. Hiep hiep hoera, The Blog Next Door bestaat dus al langer dan een jaar! Dat is volgens mij een heel goede reden voor een feestje.

Alhoewel dit niet mijn eerste blog is, is het wel de eerste die een jaar bestaat! Voor mij dus best een prestatie.

Wie jarig is trakteert, maar helaas laat de traktatie bij dit feestje nog even op zich wachten. Ik beloof dat er een toffe winactie aankomt, hier ben ik nog mee bezig. Om dit 1-jarig bestaan toch met jullie te vieren, is het tijd voor een spam je blog. Dus laat in de reacties vooral een leuk verhaaltje over je blog achter en kijk gerust eens rond bij de andere blogs in de reacties.

Wanneer viert jouw blog een verjaardagsfeestje? 

 

Gerelateerde blogposts

24 gedachten over “1 jaar The Blog Next Door (+ Spam je blog!)

 1. Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met je heuse blog verjaardag! Ik vier mijn blog verjaardag in oktober. Ik blog nu al iets meer dan een half jaar op The Dutch Chronicles, een travel en lifestyle blog!

 2. Gefeliciteerd!! Ik volg je blog met plezier hihi 🙂 Mijn blog Read all about it is jarig op 16 november, dan blog ik officieel een jaartje. Ik schrijf over verschillende onderwerpen, wat me inspireert en interesseert! Zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen 🙂 Liefs, Sija

 3. Van harte gefeliciteerd met je eerste blogjaardag! Officieel bestaat mijn blog sinds december ’15, maar ik ben pas enkele maanden fanatieker aan het bloggen.

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!! Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog vanalles en nog wat te vinden.
  http://marategendraads.wordpress.com

 4. Wat leuk! Van harte gefeliciteerd! Mijn blog is jarig op 6 december, dan bestaat hij dit jaar 1 jaartje. Ik blog over lekkere zoete dingen: chocolade, koekjes, taartjes en noem maar op! De tiramisutaart is ook echt een aanrader!

 5. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik heb mijn blog nu een halfjaar maar daarvoor een ander blog gehad. Intotaal nu anderhalf jaar hihi.

  Mijn blog is : http://janiinemma.nl en ik blog over beauty, fashion, lifestyle en mijn persoonlijke leventje. Van alles wat dus. Ik zou het leuk vinden als je een keertje komy kijken en een reactie achterlaat hihi.

  X

 6. Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd!
  Mijn blog bestaat al een paar jaar, maar ik blog altijd met ups en downs (stom hè). Maar ik ben nu op een punt gekomen dat ik het vol kan en wil houden en dat ik weet waarover ik wil bloggen: leuke reisjes, leuke hotspots en persoonlijke dingetjes die ik met de mensen wil delen 😀

 7. Binnenkort word mijn blog ook jarig! 🙂 Dus een reden te meer om eens een kijkje te nemen op evelynevergote.blogspot.be
  Ik blog over mijn passie fotografie en ook over mijn persoonlijk leven. Ik hou er van nieuwe blogs te ontdekken, maar ook van reacties te ontvangen op mijn posts, dus.. laat jullie gaan 😉

  Mylou, proficiat met jouw blogverjaardag! Op naar ’t volgende jaar 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *