10x zoekmachineproblemen #2

Het is alweer bijna een maand geleden dat het artikel ‘Zoekmachineproblemen ‘ online kwam. In dit artikel somde ik een aantal zoektermen op waardoor mensen op mijn blog terecht zijn gekomen. Soms blijkt dat ze niet écht op de goede plek waren beland voor hetgeen ze zochten. Inmiddels zijn er weer een aantal pareltjes van een zoektermen voorbij gekomen, vandaar editie nummer twee!

1. Nude blog
Oh, oh. Een hele teleurstelling ben ik bang, maar die zul je hier niet vinden. Ik weet ook niet zo goed waar ik je naar moet verwijzen, hopelijk is je zoektocht nog gelukt.

2. Best eBay makeup buys
Gelukkig, iemand die wél goed op mijn blog terecht is gekomen. Ik schreef inderdaad een artikel over beautyproducten gekocht op eBay.

3. Wat brengt 2016 mij
Goede vraag, daar ben ik ook wel benieuwd naar. Ik heb even een horoscoop voor 2016 opgezocht. Ik ben er in ieder geval achter dat ik beïnvloed wordt door Venus, waardoor ik van een zeer gevoelige aard kan zijn. Altijd handig om te weten, toch? Hier vind je mijn horoscoop voor 2016 en je kunt die van jou zien door het sterrenbeeld aan te passen. Hopelijk heb ik je wat op weg geholpen!

4. Bevroren tenen
Oh jeetje, dat lijkt me niet echt de bedoeling. En dan kom je ook nog eens op mijn blog terecht waar je dus echt niks kan vinden over bevroren tenen, wat een baaldag. Misschien helpt deze site je verder? Als het niet al te laat is natuurlijk…

5. Unboxing box
Yes! Hier kan ik je misschien wel mee verder helpen. Alhoewel ik niet zozeer snap welke box je bedoelt, ik heb een unboxing van de Girlscene Box en de Styletone box.

6. Hazelnoot tumblr
Hier heb ik toch wel even om moeten lachen. Hazelnoot tumblr? Hier kan ik je helaas niet mee helpen, aangezien ik geen flauw idee heb waar je naar op zoek was.

7. I love beauty
Wat leuk, ik ook! Misschien zocht je naar het ‘I love beauty’ evenement? Hier heb ik niks over geschreven, maar hier kun je daar meer informatie over vinden.

8. SEO voor WordPress
Als het goed is ben jij wel goed terecht gekomen, ik heb hier namelijk een artikel over geschreven! Leuk om te zien dat er interesse is in SEO.

9. Hoe ziet een blog eruit
Welkom op mijn blog! In principe een beetje als mijn site dus. Alhoewel iedereen natuurlijk zijn eigen plekje creëert, waardoor alle blogs er anders uit zien.

10. Bad eruit inloopdouche erin
En dan, de klapper van vandaag. Ik weet niet eens wat ik hierover moet zeggen.

Dat waren dan alweer tien zoektermen, terwijl ik nog véél meer pareltjes ben tegen gekomen. Die bewaar ik voor de volgende editie, want die komt er zeker. Het is veel te leuk om zoektermen door te spitten :).

Gerelateerde blogposts

13 gedachten over “10x zoekmachineproblemen #2

  1. Haha! Ik verbaas mij elke keer weer als ik zo’n artikel als dit lees. Echt apart dat mensen op zo’n manier op je blog terecht kunnen komen. “Hazelnoot tumblr”, whuh?! :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *