12x leuke eBay tasjes

Als er iets is wat ik wel kan blijven kopen, dan zijn het tasjes. En nee, dan niet die praktische grote tassen waar je in verdwaald, maar die kleine cross body bags. Het liefst heb ik een hele kast vol met tasjes, maar dat wordt een beetje prijzig. Alhoewel, met de prijzen van eBay valt het reuze mee!

Bij eBay is het altijd een beetje afwachten wat je binnenkrijgt, maar ik moet zeggen dat ik met tasjes nog nooit problemen heb gehad. Kleding vinden ze vaak behoorlijk moeilijk om te maken zoals de foto, maar de tasjes die ik krijg kloppen meestal wel. Overigens heb ik wél slechte ervaringen met de grote tassen, daar kan je vaak nog geen papiertje in doen en het gaat al kapot.

Maar goed, kleine tasjes dus. Ik lig vaak ’s avonds in bed te scrollen op eBay en dan sla ik alles op wat ik tegenkom. Zo heb ik een hele lading tasjes opgeslagen en ik dacht, waarom deel ik die niet gewoon? Wel even een kleine disclaimer met betrekking tot kopen op eBay: Je kan er best een tijd op moeten wachten. Soms zijn dingen er al binnen een week en soms duurt het een maand.

De prijzen onder de tasjes kloppen niet helemaal, aangezien ik een wisselkoers van 1 op 1 heb gebruikt. De tasjes kosten dus in werkelijkheid iets minder dan ik heb aangegeven, maar dat is beter dan iets duurder, toch?

leuke eBay tasjes

1 – €10, verkrijgbaar in blauw, roze, geel, rood en zwart

2 – €15, verkrijgbaar in lichtblauw, paars, wit, zwart, blauw en roze

3 – €9, verkrijgbaar in bordeauxrood, zwart, wit, bruin en grijs

leuke eBay tasjes

4 – €9, verkrijgbaar in donkerbruin, bruin, koeienprint en panterprint

5 – €13, verkrijgbaar in paars, blauw, zwart, grijs en roze

6 – €8, verkrijgbaar in zwart, roze, lichtgroen, beige en lichtblauw (+ €3 verzendkosten)

leuke eBay tasjes

7 – €11, verkrijgbaar in wit

8 – €20, verkrijgbaar in wit en zwart

9 – €13, verkrijgbaar in wit

leuke eBay tasjes

10 – €21, verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, mint, lichtroze en roze

11 – €18, verkrijgbaar in beige, zwart, ivory, donkerblauw, mint, rood, bruin en roze

12 – €21, verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, mint, felroze, lichtroze en roze

Oké, ik wil ze dus allemaal. Niet helemaal haalbaar, maar dromen mag! Als jij één van deze tasjes gaat bestellen, wil ik wel van tevoren even zeggen dat het eBay is en de kwaliteit dus tegen kan vallen. Zelf heb ik geen van deze tasjes, dus ik kan hier ook niks over zeggen. Mocht je toevallig al één van deze tasjes in huis hebben, laat zeker eventjes een reactie achter hoe hij is! Altijd handig om elkaar te behoeden voor een miskoop ;).

Gerelateerde blogposts

11 gedachten over “12x leuke eBay tasjes

  1. super leuke tasjes allemaal! Nu gebruik ik vaker aliexpress, daar heb je advertisements met feedback en bij populaire staan er zelfs foto’s bij van het product. Bovendien zijn de leveranciers van ali en ebay vaak hetzelfde 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *