handige apps

4 handige apps die niet mogen ontbreken op je telefoon #2

Ik heb altijd veel te veel apps op mijn telefoon staan, omdat echt overal een app voor is. En dat vind ik alleen maar handig. Ik heb al eens vaker een aantal onmisbare apps gedeeld en vandaag heb ik er weer vier handige apps op een rijtje gezet. En ze zijn alle vier nog eens gratis ook!

handige apps

Series Addict

Als eerste deze handige app waarmee je kunt bijhouden hoe ver je bent met de series die je kijkt. Ook kun je in de app kijken wanneer de volgende aflevering van je favoriete serie komt en wanneer de meest recente afleveringen waren. Er zit zelfs een kalender in de app met de series die jij volgt! Met een premium account krijg je ook meldingen wanneer nieuwe afleveringen bijna beginnen. Al met al een super handige app!

Gratis, Android.

handige apps

Wunderlist

Voor velen is dit volgens mij al een welbekende app, maar ik ontdek pas net hoe fijn hij is. Lijstjes zijn ideaal om allerlei dingen te onthouden. Zo is ‘Postvak IN’ mijn to do lijst (misschien moet ik de naam nog eens veranderen) en heb ik lijstjes voor boodschappen, films, series en artikelen. Ik gebruik de widget op mijn telefoon, zo hoef ik niet eens naar de app toe om mijn lijstjes te bekijken. Wunderlist heeft ook een app voor Google Chrome die handig synchroniseert met de app op mijn telefoon. Zo heb ik altijd en overal mijn lijstjes!

Gratis, Apple & Android.

handige apps

Feed master

Weleens het probleem gehad dat je Instagram foto toch niet zo goed in je feed paste als dat je van tevoren dacht? Installeer Feed master! Zoals je ziet heb ik dit probleem voortdurend (Instagram noob hallo), maar ik vind het wel fijn om voor ik de foto publiceer te zien hoe hij in mijn feed staat. Deze app is daar echt ideaal voor. Hij synchroniseert met je Instagram, dus je hoeft niet zelf al je foto’s toe te voegen. Wil je zien hoe een foto in je feed zou staan? Even een klik op het plusje en je ziet hoe de foto er in je feed uitziet. Vervolgens kun je de foto vanuit de app delen met Instagram.

Gratis, Android

handige apps

Buienalarm

En als laatste een niet zo spectaculaire, maar wel super handige app. Met deze app kun je checken of er buien aankomen. Je kunt een locatie instellen of ervoor kiezen om de locatie te gebruiken waar je bent. Als er regen aankomt krijg je een melding op je telefoon die aangeeft wanneer het gaat regenen, super handig! Verder kun je ook kijken of het in de komende twee uur gaat regen, hoe de buienradar eruit ziet en wat het weer is en wordt. Zeker een must have app op je telefoon!

Gratis, Apple & Android

Ben je benieuwd naar nog meer handige apps? Check dan het eerste artikel met apps die niet mogen ontbreken op je telefoon en het artikel met mijn life-saving apps.

Welke app is voor jou echt onmisbaar?

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “4 handige apps die niet mogen ontbreken op je telefoon #2

  1. Hmmm Wunderlist lijkt me in principe wel een handige app die ik zeker ga uitproberen. Persoonlijk ben ik een fan van Pocket waarmee je artikelen kunt bewaren en offline kunt lezen. Synchroniseert ook met chrome en firefox .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *