bonprix

Gisteren toen het regende kwam het besef, het is herfst. We hebben extra lang mogen genieten van het zonnetje, maar ik ben bang dat we nu echt niet meer om de herfst heen kunnen. Qua weer erg jammer, maar qua fashion niet zo erg. In de zomer wil ik gewoon iets aanhebben wat fijn zit en waarin het niet te warm is, in de herfst kunnen we weer lekker met laagjes aan de slag. En aangezien ik hou van jasjes, sjaals en vesten vind ik dat helemaal top!

Ik ben van een aantal webshops de collecties gaan bekijken en in dit artikel noem ik een viertal webshops waar je goed terecht kunt voor je herfstgarderobe.

4 webshops om jouw herfstgarderobe compleet te maken - H&M

1. H&M

Yes! De nieuwe herfstcollectie van de H&M is er. Er zijn tijden geweest waar ik echt elke dag tussen de nieuwe artikelen van de H&M keek. Die tijd is gelukkig voorbij (ook echt niet goed voor je portemonnee), maar ik vind het nog wel altijd erg leuk om door nieuwe collecties te snuffelen.

4 webshops om jouw herfstgarderobe compleet te maken - bonprix

2. Bonprix

Veel keuze én budgetproof? Dan moet je bij Bonprix zijn! Ik merk dat ik voor de herfst toch weer snel naar zwart neig (zoals altijd), maar blauw of bordeauxrood vind ik ook erg toffe kleuren voor de herfst. Combineer bijvoorbeeld het bordeauxrode rokje met een zwart blousje, zwarte panty en toffe hakken. Als het koud is zo’n toffe fluffy jas eroverheen en klaar!

4 webshops om jouw herfstgarderobe compleet te maken - boohoo

3. Boohoo

Als het gaat om knitwear dan spant Boohoo bij mij toch echt wel de kroon. Wát een keuze! Ik ben dol op knitwear, dus ik zou het liefst alles kopen. In de herfst vind ik vesten echt ideaal, zo heb je het lekker warm als het nodig is en mocht het toch wat warmer worden dan gepland, dan doe je gewoon je vest uit.

4 webshops om jouw herfstgarderobe compleet te maken - newlook

4. New Look

De New Look heeft me laatst in een flinke kledingcrisis gered (zie de toffe blouse die ik aanhad in mijn vorige artikel) en sindsdien ben ik fan. Ze hebben gewoon echt super leuke dingen voor weinig geld. Zelf heb ik nog nooit wat op de webshop besteld, dus mocht iemand hier ervaring mee hebben, let me know!

Waar koop jij jouw herfstgarderobe? 

L'Oréal Paris Kristina Bazan beautybox review
Het Grote Blogger Diner 2016