fijne make-up producten - lifestyle blog

Experimenteren met make-up is iets dat ik leuk vind om te doen. Als ik in de winkel sta neem ik het liefst alles mee, puur om het te proberen. Vaak doe ik miskopen, zoals je bijvoorbeeld hier kunt lezen, maar soms sla ik een topper aan de haak die ik vervolgens blijf gebruiken. Daarom leek het me leuk om vijf fijne make-up producten te delen die ik graag gebruik!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet bijster veel verstand heb van make-up, dat is dus even een kleine disclaimer vooraf. Dit houdt ook in dat ik niet vaak voor dure make-up ga, dat vind ik dan zonde, waardoor er ook veel budget producten in dit artikel voorkomen.

Let’s go!

fijne make-up producten

Als eerste de foundation die ik elke dag gebruik. Ik Gebruik de ‘feather finish matte’ foundation van BE Creative Make Up, dit is het ‘huismerk’ van de ICI Paris XL. Dit is denk ik de duurste foundation die ik ooit heb gehad (klinkt heel bijzonder, maar ik koop altijd erg budget), hij kost €17,95. Op dit moment gaat er zelfs 30% af.

De foundation dekt goed en ik heb dan ook aan één laagje meer dan voldoende. Hij brengt fijn aan en is inderdaad matte, ik ben fan!

In de aanbieding voor €12,56, Ici Paris XL

fijne make-up producten

Onder mijn foundation doe ik altijd eerst een dagcrème en vervolgens een primer. De primer die ik op dit moment gebruik is de Etos Primer ‘Anti Redness’. Hij haalt niet alle roodheid weg, maar vermindert het zeer zeker. Op andere blogs heb ik gelezen dat hij een ‘groene waas’ achter zou laten, hier heb ik zelf geen last van in combinatie met de foundation.

€5,99, Etos.

fijne make-up producten

Over mijn foundation gebruik ik al tijden de ‘All About Matt’ poeder van Essence. Voorheen gebruikte ik altijd een gekleurde poeder, wat me toch enigszins een cake-achtig gezicht gaf. Hier heb ik bij deze transparante poeder geen last van! Zoals je ziet is hij bijna aan vervanging toe, ik heb al een fixing powder van de Etos gekocht om te proberen. Ik ben benieuwd of die net zo fijn is in gebruik als deze van Essence!

Ik gebruik hem niet alleen over mijn foundation, maar ik poeder er ook graag mijn lippenstift mee af. Klinkt gek? Het maakt de lippenstift matte en net een stukje lichter, precies wat ik mooi vind!

€2,99, Kruidvat.

fijne make-up producten

Mijn wenkbrauwen doe ik niet altijd iets mee, maar de laatste tijd wat vaker dan eerst. Ik heb namelijk sinds kort een ‘Brow Builder’ in bezit van Mally. Ik ontving hem in een styletone box. Hij is erg gemakkelijk in gebruik en ziet er super naturel uit. Het geeft net dat beetje extra!

€29,95, Mally.

fijne make-up producten

Onder mijn ogen heb ik vaak donkere kringen. Om er dan toch wat frisser uit te zien, gebruik ik wel eens de concealer van de Etos. Erg gemakkelijk in gebruik én licht genoeg voor mijn huid. Win-win!

€4,36, Etos.

fijne make-up producten

Dat waren dan alweer vijf fijne make-up producten die ik graag gebruik. Het zijn voornamelijk budget toppers, dus veel geld zul je er niet aan kwijt zijn. Dat vind ik altijd weer een voordeel.

Welke fijne make-up producten zou jij aanraden?

5 mooie bureaublad achtergronden
3 apps die niet mogen ontbreken op je telefoon