Leuke engelstalige youtubers

5 leuke (Engelstalige) beauty YouTubers

Eigenlijk ben ik heel lang niet zo een YouTube kijker geweest. Het was pas toen ik één leuke YouTuber ontdekte, dat ik lichtelijk verslaafd raakte aan YouTube. Vandaag deel ik vijf leuke beauty YouTubers die ik graag volg, zowel wat grotere namen als wat kleinere. Volg jij ze allemaal al?

Sophdoesnails

Sophie is de reden dat ik inmiddels een lichte YouTube verslaving heb. Ik had er eigenlijk nooit wat mee, met dat hele YouTube. Tot ik op een dag Sophie ontdekte. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb hoe ik haar kanaal gevonden heb, maar ik was gelijk verslaafd aan haar video’s en keek video na video. Inmiddels volg ik ook andere kanalen, maar van Sophdoesnails wil ik nog steeds geen video missen. Laat je niet misleiden door de naam trouwens, ze doet maar heel weinig nagel video’s. Het is voornamelijk make-up. Het is super leuk om te zien hoeveel volgers ze erbij heeft gekregen sinds ik haar volg. En dat verdient ze! Als Sophie iets goed vindt, dan moet ik het ook proberen. Zo zie je maar hoe bloggers en YouTubers kunnen beïnvloeden.

Kathleenlights

Oké, Kathleen is mega bekend en ik ontdekte haar pas een paar maanden terug. Ik zei het je toch, ik heb nooit zo veel met YouTube gehad. Kathleen komt voor mij gewoon over als een heel oprecht en eerlijk persoon en daarom kijk ik graag naar haar video’s. Daarnaast is ze ook gewoon mega goed in make-up, dus dat is mooi meegenomen natuurlijk. Ik kijk elke video van Kathleen, maar vooral de favorites video elke maand kijk ik graag.

Jolien Nathalie

https://www.youtube.com/watch?v=7xQPzkZonQY

Jolien heeft naast een vet mooie blog ook een YouTube kanaal. Jolien komt uit België en blogt en maakt video’s in het Engels. Doordat ik haar blog volg ben ik bij haar YouTube kanaal terechtgekomen. Bij haar video’s heb ik altijd het idee alsof ze echt tegenover me zit te praten, ik krijg er echt een gezellig vriendengevoel bij, haha. Alsof je gezellig samen over make-up aan het praten bent. Daarnaast is Jolien ook nog eens super actief op Snapchat, waar ik haar graag volg. Ik vind het altijd leuk als je ook een inkijkje krijgt in het leven van de blogger/YouTuber. Het maakt het zoveel leuker om iemand te volgen als je ook echt meegenomen wordt in iemands leven. Maar goed, Jolien verdient veel meer abonnees dus hop hop, even op de abonneer knop gaan klikken!

Tati

Tati is net als Kathleen een flinke naam in de YouTube community. Tati durft ook heel eerlijk aan te geven als ze iets drie keer niks vindt, dus ik vertrouw haar mening heel gemakkelijk. Ook leuk dat zo’n grote YouTuber ook goedkope merken als Essence behandelt. Voor mij toch wat betaalbaarder dan bijvoorbeeld Jeffree Star producten. Verder komt haar man James ook wel eens voorbij en daar word ik altijd gelukkig van, want het is zo’n leuk stel!

Nikkietutorials

Tja, ik had Nikkie natuurlijk achterwege kunnen laten omdat ik er vanuit ga dat iedereen haar wel kent. Maar ze hoort gewoon thuis in dit rijtje. Nikkie is echt een baas en heeft het helemaal gemaakt in de YouTube wereld. Je zou bijna vergeten dat het gewoon een nuchtere Hollandse is, als je het mij vraagt is het toch wel Nederlands trots als het gaat om beauty YouTubers. Mijn favoriete video’s zijn de ‘Hits & Oh God NO’s’. Maar Nikkie, waar blijft die van juli? Can’t wait!

Welke Engelstalige YouTubers volg jij? 

P.S. Even geen zin in YouTube, maar wel in Netflix? Check mijn Netflix top 10!

Gerelateerde blogposts

3 gedachten over “5 leuke (Engelstalige) beauty YouTubers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *