5 redenen waarom sneakers ideaal zijn

Voor degenen die mij al kennen zal dit geen verrassing zijn: ik ben een echte sneakerfanaat. Je zult mij niet snel op hakken of met laarsjes zien lopen, geef mij maar gewoon een fijn paar sneakers. Ik deel vandaag vijf redenen waarom sneakers ideaal zijn én ik laat mijn allernieuwste aanwinst zien.

5 redenen waarom sneakers ideaal zijn

♥ Ze zitten zóveel fijner dan een paar hakken. Oké, het is redelijk voor de hand liggend, maar wel waar. Tegenwoordig zie je veel van die echte ‘sport’ sneakers, maar die zitten dan ook echt goddelijk.

♥ Ze zijn er in allerlei soorten en kleuren. Sportieve sneakers, casual sneakers, van alles is er wel wat. In de zomermaanden draag ik graag luchtige canvas sneakers, zoals Vans, in de koudere maanden ga ik voor de sportievere sneakers. Deze zijn vaak wat dikker, waardoor je niet zo snel bevroren tenen krijgt.

♥ Je schrikt wakker en merkt dat je door je wekker heen hebt geslapen. Paniek! Je trekt snel een spijkerbroek en een trui aan en daaronder een paar sneakers. Sneakers zijn super gemakkelijk om te combineren. Bij een simpele outfit staan ze altijd wel, maar zelfs onder een jurkje vind ik sommige sneakers erg leuk staan.

♥ Ze zijn er in elke prijsklasse. Je kunt sneakers al kopen vanaf drie hele euro’s, maar je kunt natuurlijk ook flink uitpakken en voor de duurdere variant kiezen.

♥ Rennen voor de trein? Op jouw sneakers geen enkel probleem. Met het grootste gemak spring je tussen de menigte door om nog net op het nippertje de eerste coupé in te kunnen hobbelen. Was dat je op een paar hakken ook gelukt? Ik denk het niet.

Adidas ZX Flux

adidas sneakers
Adidas ZX Flux van Defshop

Mijn nieuwste aanwinst op het gebied van sneakers is dit paar Adidas ZX Flux schoenen. Mijn allereerste paar Adidasjes, maar ik ben om! Toen ik ze binnenkreeg was het echt slecht weer, dus wilde ik ze niet aan doen om ze netjes te houden. De eerste dag met beter weer heb ik ze gelijk aan gedaan en ze zitten heerlijk. Ze voelen als een soort pantoffeltjes aan mijn voeten. Ook erg fijn voor de koudere dagen!

Ze zijn sportiever dan de sneakers die ik nu al heb, maar dat vind ik juist zo leuk. Ik wilde echt eens een keer wat anders en volgens mij is dat redelijk goed gelukt. Ik heb ze hier besteld, bij Defshop.

Ben jij een sneakerfanaat? Of draag je toch liever hakken of laarzen?

 


De sneakers in deze blogpost heb ik gekregen van Defshop.

Gerelateerde blogposts

17 gedachten over “5 redenen waarom sneakers ideaal zijn

  1. Super toffe nieuwe sneakers heb je. Ik ben het met je punten eens. Alleen van punt 4 is de laatste zin niet af gemaakt? Zelf draag ik veel hoge hakken, voor mijn werk kan ik absoluut niet aankomen in een spijkerbroek en sneakers, daarom vind ik dit in vrije tijd wel fijn!

  2. Ik ben wel meer van de hakken, maar ik ga toch ook sneller voor sneakers de laatste tijd. Adidas, dat merk zit GODDELIJK! Ik heb mijn laatste paar helaas versleten, maar hoop in het nieuwe jaar nieuwe te scoren. Die van jou zijn echt leuk!

  3. Ik draag ook heel graag sneakers, zeker ook omdat ze met veel outfits te combineren zijn. Laarzen en enkellaarsjes draag ik ook graag. Hakken draag ik vrijwel nooit, kan ik niet goed op lopen.

  4. Ik ben ook echt een sneaker fanaat!
    In het weekend zijn mn hakken natuurlijk voor de partij omdat uitgaan op sneakers zo raar is, maar tijdens de week zul je me altijd spotten in sneakers 🙂

    Ilona

  5. JA een hele post over sneakers!! Zo leuk haha, ben echt team sneaker. En écht heel herkenbaar dat je ze niet aan wilt doen in de regen (of modder, sneeuw, hagel..). Ik heb net je blog ontdekt en vind hem heel leuk en mooi! Je hebt een nieuwe volger erbij 🙂

  6. Zelf had ik tot een paar jaar geleden nog nooit sneakers gehad haha. Ik was echt een meisje meisje die áltijd hakken droeg en in de winter laarsjes (met hakken xD) Maar sinds een tijdje heb ik ook steeds meer sneakers verzameld en ik vind ze steeds leuker! Je Adidas sneakers vind ik ook echt prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *