7 jaar later

Zeven hele jaren. In april 2015 kocht ik het domein; The Blog Next Door werd mijn nieuwe projectje. En na vele losse blogs hier en daar ging ik het deze keer goed doen.

Ben ik de passie tussendoor verloren? Uiteraard. Andere dingen kwamen op mijn pad en hoe goed je ook kan jongleren, zelfs voor de beste jongleur kan het een balletje te veel zijn. Maar ook die beste jongleur zal proberen om dat balletje er nog bij te krijgen, of anders een ander balletje te laten vallen.

Soms is het goed om in momenten dat het minder gaat, terug te blikken op dingen die je plezier gaven. Dingen waardoor je de tijd vergat. En dat is dit plekje voor mij. In mijn stommigheid maakte ik een abrupte beslissing en annuleerde ik de domeinnaam, poef, weg. Tot ik een paar weken later besefte wat ik had gedaan en ik ontzettende heimwee kreeg naar mijn plekje.

Maar dat betekent niet dat je er niet naar terug kunt gaan. Tuurlijk, er zijn een aantal posts verloren gegaan omdat ik geen fatsoenlijke back-up had (of nou ja, naar mijn idee heb ik dat wel, maar hij werkt niet; dus ik zal wel ergens iets verkeerd gedaan hebben). Maar toen ik mijn jarenoude posts las kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Hoe ik toentertijd een vreselijke hekel had aan het nalezen van mijn blogposts (wat de kinderen tegenwoordig ‘cringe’ noemen), vond ik het nu fantastisch.

Wat er van komt weet ik nog niet, maar voor nu ben ik weer thuis.

Gerelateerde blogposts

2 gedachten over “7 jaar later

  1. Fijn om te lezen dat je jouw plekje terug hebt gevonden. Ik volgde je nog steeds want jouw nieuwe blogposts kwamen meteen in mijn Bloglovin’ overzicht 😉 superleuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *