Action Glow & Highlights palette 2

Action Glow & Highlights palette 2 review

Eerder reviewde ik al het roze Action Glow & Highlights palette en vertelde ik dat ik ook graag het andere palette wilde bemachtigen. En ik heb hem hoor! Verrast dit palette me net zo als het andere palette?

Action Glow & Highlights palette 2 Action Glow & Highlights palette 2

De paletten hebben geen namen, dus ik houd het maar gewoon op het roze en het blauwe palette. Het roze palette heeft meer warmere tinten en het blauwe palette meer koele tinten. Wel hebben de paletten twee kleuren gemeen, de linker kleuren ‘Angel White’ en ‘Pale Marble’ zitten in beide paletten.

Action Glow & Highlights palette 2

Bovenste rij: Angel White, Subtle Tundra, Purple Shadow
Onderste rij: Pale Marble, Peaceful Calm, Mild Marble

Dit palette heeft wat koelere tinten. Zo zie ik die heftige blauw rechtsbovenin, twee zilverachtige kleuren en ‘Peaceful Calm’ lijkt op een witte highlighter. Nu werd ik de vorige keer zeer verrast door de kleuren ‘Angel White’ en ‘Pale Marble’, die een heel andere kleur bleken te hebben dan ik dacht. Dus ik hoop dat ‘Peaceful Calm’ me ook weer zo gaat verrassen.

Action Glow & Highlights palette 2Links naar rechts: Angel White, Subtle Tundra, Purple Shadow, Pale Marble, Peaceful Calm, Mild Marble.

Zoals ik in de vorige review al vertelde krijg ik de highlighters niet goed op de foto. Ze zijn veel intenser in het echt dan op de foto. Het pigment is zeker goed aanwezig. De kleuren Angel White en Pale Marble zijn net zo mooi duochrome als in het andere palette. Ze blijven me verbazen! Subtle Tundra is wat lichter dan in het palette lijkt en is een heel mooie zilveren kleur. Purple Shadow is blauw, mega blauw. Heel tof! Peaceful Calm is ook weer zo’n toffe duochrome kleur, hij reflecteert namelijk groen. Ja echt, groen! Mild Marble lijkt op Subtle Tundra, maar is net wat lichter.

Action Glow & Highlights palette

Action Glow & Highlights palette 2

Alle kleuren zijn weer goed gepigmenteerd. De kleuren zijn uniek en stuk voor stuk verblindend. Ook in dit palette zitten weer duochrome kleuren wat ik heel tof vind. Niet alle kleuren zijn even draagbaar, maar daarom is het juist leuk om ze voor zo’n goedkoop prijsje in je make-up collectie te hebben.

Ben ik blij dat ik allebei de paletten heb? Ja zeker! Ik vind het wel jammer dat beide paletten de kleuren Angel White en Pale Marble hebben. Ik snap dat niet iedereen allebei de paletten koopt, maar als je dit doet dan heb je dus wel twee kleuren dubbel.

Voor €2,49 raad ik dit Action Glow & Highlight palette zeker aan! Check ook zeker even de review over het andere Action Highlights & Glow palette als je één van de twee wilt kopen. Of allebei ;).

Heb jij één van deze paletten al in huis? 

Gerelateerde blogposts

9 gedachten over “Action Glow & Highlights palette 2 review

  1. Toffe review! Ik kon deze palettes ook echt niet weerstaan 🙂 met welke brush breng jij ze aan? Ik vind dat nogal moeilijk omdat ze zo gepigmenteerd zijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *