Action Glow & Highlights palette review

Een tijdje geleden kwam de Action opeens met highlight paletten aanzetten voor maar €2,50. De Glow & Highlights paletten. Zes kleuren in één palette en voor dat geld? Dat kan gewoon niet goed zijn, toch? Nieuwsgierig als ik was moest ik er natuurlijk wel één meenemen, zoals je kon lezen in mijn action shoplog. Maar is ‘t wat?

Action Glow & Highlights palette review Action Glow & Highlights palette review

Ik nam de roze variant mee naar huis. Er is ook er ook één in blauwe verpakking, maar deze had wat meer grijze en blauwe tinten. Dit palette leek me een stuk neutraler (met nadruk op ‘leek’, ik ben namelijk redelijk misleid!). In dit palette zitten de kleuren ‘Angel White 4601’, ‘Summer Sigh 4607’, ‘Gentle Peony 4608’, ‘Pale marble 4604’, ‘Soft Sand 4609’ en ‘Lush Terra 4610’.

Waar ik wel een beetje kriegelig van word zijn de waarschuwingen op deze verpakkingen. Heeft iemand ooit zulke waarschuwingen gezien op highlighter? Ik vind highlighter ook mooi in de binnenste ooghoek, maar volgens de verpakking moet je een arts raadplegen bij contact met de ogen. Best bizar toch?

Action Glow & Highlights palette review
Bovenste rij: Angel White, Summer Sigh, Gentle Peony
Onderste rij: Pale Marble, Soft Sand, Lush Terra

Zoals je op de foto kunt zien zijn de lichtere kleuren vrij poederig, maar het lijken me wel mooie kleuren. Ik ben erg licht dus de donkerdere kleuren zullen voor mij niet zo goed werken als highlight. Wat me eerder niet opviel maar wat ik nu op de foto wel goed zie: de blauwe stukjes in ‘Angel White’. Zie je ze ook? Ik zag het blauwe eigenlijk pas toen ik de highlighters swatchte, maar nu zie ik het ook zeker in het palette.

Action Glow & Highlights palette review
Links naar rechts: Angel White, Summer Sigh, Gentle Peony, Pale Marble, Soft Sand, Lush Terra.

Man, wat is highlighter moeilijk te fotograferen! Geloof me, in het echt zijn ze veel heftiger. Maar die kleuren, ik ben zo verrast! Angel White is helemaal niet wit, zodra je het swatcht wordt het een blauwe kleur. Ook Pale Marble leek me een witte highlighter, maar nee, deze is paars! Zo gaaf. Eerder zei ik dat ik dit palette meegenomen had omdat de kleuren me wat neutraler leken, maar ik ben compleet misleid.

Summer Sigh is een mooie lichtgoude kleur. Gentle Peony is een mooie roze kleur die wat lichter over komt dan in het palette. De kleuren Soft Sand en Lush Terra zijn voor mij echt wat te donker als highlighter. Deze kleuren zouden voor mij wel mooi zijn als oogschaduw, maar door de waarschuwingen op de verpakking durf ik dat niet aan.

Action Glow & Highlights palette review

Stuk voor stuk erg mooie kleuren en ze hebben me allemaal verbaasd door hoe verblindend ze zijn, het zijn echte highlighters. De lichte kleuren zijn helaas wel wat poederig, maar dit vind ik persoonlijk niet heel storend. Zeker niet als je bedenkt dat dit palette maar €2,50 kost! Bizar hoe ze het ervoor kunnen maken.

Raad ik het Action Glow & Highlights palette aan? Ja! Zeker voor €2,50 zijn het leuke kleuren om mee te spelen. Ik hoop dat ik het andere palette ook nog kan scoren, ik ben benieuwd hoe die kleuren me gaan verbazen. Dit had ik namelijk echt niet verwacht! Het enige wat ik een beetje creepy vind aan dit palette zijn de waarschuwingen op de verpakking. Ik breng deze highlighter in ieder geval niet aan in mijn binnenste ooghoeken.

Ingrediënten: Dimethicone, mica, synthetic fluorphlogopite, squalane, ethylhexyl palmitate, magnesium stearate, polyethylene, alimium starch octenylsuccinate, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, methylparaben, propylparaben, ± CI 77019 (mica), CI 77861 (tin oxide), CI 77510, CI 75470, CI 77499, CI 77491, CI 45410:2.

Primark Wishlist augustus 2017
Primark shoplog augustus 2017