action shoplog augustus 2017

De afgelopen week ging ik twee keer naar de Action, dus het werd wel eens tijd voor een shoplog. Ik kocht onder andere een super gaaf kleed voor nog geen 20 euro, toffe sokken en een goedkoop highlighter palette.

Vintage karpet – €19,95

Ik ben zó blij met dit kleed! Ze hadden hem al eerder, maar toen was ik te laat. Hij was toen echt binnen een dag uitverkocht waardoor ik ‘m niet heb kunnen kopen. Deze keer ben ik gelijk op woensdag (toen de folder in ging) naar de Action gegaan en ja hoor, ze hadden er nog! Ik kocht de petrol variant. Het kleed is 130 x 190 cm en hij was er ook nog in lichtgrijs en donkergrijs. Toen ik gisteren naar de Action ging waren ze bij ons uitverkocht, maar misschien dat er nog filialen zijn waar ze de kleden nog wel hebben.

action shoplog augustus 2017

Glow & Highlights Palette – €2,49

Ik denk dat veel mensen hier enthousiast van worden, de highlight paletten zijn er weer! Deze is te koop in twee varianten, waarvan de andere wat meer blauwe en grijze tinten heeft. Deze tinten leken me een stuk neutraler en daarom heb ik voor dit palette gekozen. Ik ben ontzettend verrast door dit palette, dus een review komt er zeker aan.

action shoplog augustus 2017

Lunchbox Set Salad-To-Go – €1,22

Nog op zoek naar een lunchbox set? Voor het geld hoef je het echt niet te laten. Deze lunchbox set bestaat uit (uiteraard) een lunchbox, een mes, een vork, een dressing cup en een koelelement. Alles wat je nodig hebt om onderweg je salade mee te nemen.

action shoplog augustus 2017

Glazen drinkbeker met rietje – €0,85

Een paar weken terug kocht ik al zo’n glazen drinkbeker en ik moest er gewoon nog één halen. Sinds ik deze beker heb drink ik aan de lopende band water, puur omdat het zo gemakkelijk weg drinkt. Ik drink altijd met rietjes en nu hoef ik niet elke keer pakken rietjes te kopen, aangezien je deze gewoon afwast. Ik vul ‘m met koud water, zet hem naast me neer en hij is zo leeg.

action shoplog augustus 2017 action shoplog augustus 2017 action shoplog augustus 2017 action shoplog augustus 2017

Body mist in ‘Aloha Beach’, ‘Ibiza Vibes’, ‘Miami Surf’ en ‘Caribbean love’ – €1,98

Hoe leuk zijn deze body mists? Ik zag ze woensdag staan, waarop ik na lang overwegen (elke mist drie keer ruiken) de variant ‘Ibiza Vibes’ meenam. Maar eerlijk gezegd nam ik die mee vanwege de kleur, want qua geur kon ik echt niet kiezen. Ze zijn allemaal anders maar allemaal lekker. Daarom besloot ik gisteren om ook de andere drie te kopen. Volgens mij heb ik ze nu allemaal, mochten er nog meer varianten zijn laat het me dan even weten. Ik ben gek op body mists!

action shoplog augustus 2017

3pak sokken palmboom & ananas & flamingo – €1,99

Ik was op zoek naar sneakersokjes en ik zag al gauw deze sokken in sneakervariant liggen. Ze hadden die alleen maar in maat 39-42, vet balen want ik wilde die erg graag. Toen zag ik dat ze deze wel als gewone sokken in maat 35-38 hadden, dus die gingen mee naar huis. Hoe leuk zijn ze? Ik ben er heel blij mee!

Heb jij laatst nog wat tofs bij de Action gescoord?

 

Primark shoplog augustus 2017
Likes & Dislikes juli 2017