Action shoplog februari 2017

In het foldertje van de Action zag ik leuke kussentjes staan voor maar €2,92, dus ik kon het niet laten om even te kijken of ze er nog waren. En ja hoor! Ik scoorde vier kussens, een hele toffe spiegel en nog een aantal beauty items.

Action shoplog februari 2017

Ik kocht de kussens in een blauwgrijze kleur, ze waren er ook in het oranje en lichtblauw. Buiten dat ze gewoon super leuk zijn, zijn ze ook nog eens enorm zacht. Winning! Ze staan bij mij in de vensterbank, waardoor het ook echt een venster’bank’ wordt. De kussens kosten nu nog €2,92. Ik geloof dat woensdag de nieuwe folder in gaat, dus dan zullen ze denk ik niet meer in de aanbieding zijn. Wil je ze nog voor dit kleine prijsje scoren? Snel naar de Action! De normale prijs is iets meer dan vier euro.

Action shoplog februari 2017

De bewerking van deze foto is echt om te huilen. Excuses!

Waar ik héél blij mee ben is deze super toffe metalen spiegel. Ik was al een tijd op zoek naar een make-up spiegel, zo’n ronde, maar deze vind ik stiekem veel leuker. Hij was er ook nog in het zwart en kost maar €3,99. Hij is lekker groot (21cmx31cm) en dus ideaal om te gebruiken als make-up spiegel.

De (nep)plantjes op de foto komen overigens ook van de Action, maar dit is wel al lang geleden. De kaars komt van de Primark (shoplog).

Action shoplog februari 2017

Verder kocht ik nog wat kleine beauty items. Ik gebruik al een tijd een face scrub van de Action die ik heel fijn vind. Die was in een roze tube en kon ik niet meer vinden, dus nam ik deze blauwe tube mee. Ik ben benieuwd of deze ook fijn is! Het is de ‘Alvira’ face scrub en kost €1,39.

Ik heb geen speciale doek om mijn gezicht te reinigen. Ik gebruik vrijwel altijd wattenschijfjes met micellair water. Deze doek beweert je make-up te kunnen verwijderen zónder reinigingsspul. Dus alleen met water. Hoe cool is dat? Voor 89 cent durfde ik het wel te proberen.

Iemand ooit al eens lip kits gespot in de Action? Ik nog niet, maar ik werd gelijk enthousiast toen ik deze zag! Lip kits zijn sinds Kylie Jenner ze introduceerde helemaal hot en Action doet hier nu ook aan mee. De lipkit bestaat uit een lipliner en een matte liquid lipstick en ik heb ze gezien in de kleuren ‘classic red’, ‘wine red’, ‘pink’ en ‘deep nude’. Die laatste kleur nam ik mee naar huis voor 98 cent. Da’s natuurlijk geen geld, nu maar hopen dat het wat is. De kleur ziet er in ieder geval erg mooi uit.

Heb jij laatst nog wat leukst gescoord bij de Action? 

Gerelateerde blogposts

7 gedachten over “Action shoplog februari 2017

  1. Toevallig was ik gisteren nog bij Action en zag ik de kussens liggen. Ik had ze bijna meegenomen maar heb uiteindelijk toch voor andere gekozen. Ze zijn wel heerlijk zacht! De spiegel lijkt me ook fijn. Ik heb nu een ronde maar deze ziet er groter uit.

  2. Die kussenhoezen zijn écht heel tof! Ik lees het net te laat om de aanbieding nog mee te pakken, helaas.

    Valt jou trouwens ook op dat Action na een periode met een matig assortiment weer op begint te krabbelen? Het aanbod was de afgelopen maanden om te huilen, vond ik.

    1. Mee eens! Ik heb echt een hele tijd gehad dat ik vol enthousiasme naar de action ging en vervolgens terugkwam met het standaard rijtje: poriënstrips, shampoo en als troost omdat ik niks leuks kon vinden chocolade. Voor het eerst sinds een lange tijd dat ik de spullen het waard vond om er een shoplog van te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *