aliexpress telefoonhoesjes

Aliexpress telefoonhoesjes shoplog

Hoewel ik al genoeg telefoonhoesjes had, dacht ik er toch nog meer nodig te hebben. Herkenbaar? Gelukkig zijn er dan sites als Aliexpress, waar je voor een paar euro je telefoonhoesjesverzameling aan kunt vullen. Maar zijn die Aliexpress telefoonhoesjes überhaupt wel van degelijke kwaliteit? En zien ze er wel uit zoals verwacht?

Ik bestelde in totaal zes hoesjes voor mijn iPhone 8. Als enthousiaste eBay shopper wist ik al hoe lang het kan duren voordat pakketjes binnen komen en dat was hier helaas niet anders. Gelukkig heb ik nu na bijna twee maanden wachten alle hoesjes binnen.

Roze furry cover

aliexpress telefoonhoesjes

Het eerste hoesje dat binnenkwam (vrij snel, het duurde ongeveer twee weken) is dit roze furry hoesje. Voor 96 cent kon ik het echt niet laten om hem te bestellen. Van de achterkant ziet het hoesje er mega leuk uit en hij voelt ook lekker zacht. Alleen… de voorkant. Die ziet er dus echt niet uit. Buiten dat het hoesje niet helemaal lekker past (zie linksonderin), is hij aan de voorkant niet mooi afgewerkt. Het fur houdt te snel op en daardoor zie je een lelijke zwarte rand.

Niet zo’n goed begin! Voor 96 cent was het ook te mooi om waard te zijn, maar ik hoop dat de andere hoesjes wat mooier afgewerkt zijn. Dit hoesje is trouwens het enige hardcase hoesje. Hij voelt erg kwetsbaar, ik denk niet dat hij het zal overleven als je hem vaak van je telefoon afhaalt en er weer terug op doet.

Furry Phone Cover, Aliexpress, €0,96

Riverdale Southside Serpents telefoonhoesje

aliexpress telefoonhoesjes riverdale

In mijn laatste ‘Netflix tips‘ liet ik al blijken dat ik fan ben van de serie Riverdale. Toen ik dit hoesje met het logo van de ‘Soutside Serpents’ voorbij zag komen, moest ik hem hebben. De verkoper heeft meerdere Riverdale hoesjes, zo ook met prints van Pop’s en Jughead. Dit hoesje kostte me €1,63.

Op zich vind ik dit hoesje wel tof. Hij past oké, zoals je ziet zit de camera niet helemaal top, maar voor de rest zit hij prima. Het enige wat ik jammer vind aan dit hoesje is dat de print niet helemaal mooi gedrukt is. Het lijkt hierboven alsof mijn camera out of focus is, maar de print is een beetje wazig. Buiten dat voelt het hoesje degelijk aan, het is een siliconen hoesje en de kwaliteit is prima.

Riverdale Soutside Serpents telefoonhoesje, Aliexpress, €1,63

Disney Alice & Marie

aliexpress telefoonhoesjes disney aliexpress telefoonhoesjes disney

Toen ik deze hoesjes voorbij zag komen, was ik gelijk verliefd. De verkoper heeft een aantal van dit soort Disney hoesjes, maar deze twee vond ik toch het mooist. Ik had verwacht dat het puur een print zou zijn die erop gedrukt is, maar je voelt de ‘mozaïek’ structuur duidelijk zitten.

Deze hoesjes hebben me blij verrast, ik kan geen negatief punt bedenken bij deze hoesjes. Hoewel ik verwacht had dat het hardcases zouden zijn, zijn ze dat niet helemaal. Het is ook niet echt een siliconen hoesje, maar het hoesje is wel buigbaar. Ook je knoppen zijn goed beschermd met dit hoesje, er zitten namelijk een soort plaatjes overheen. Deze hoesjes waren de op één na duurste die ik gekocht heb (en ze waren nog geen twee euro per stuk), maar het is het helemaal waard.

Disney telefoonhoesjes, Aliexpress, €1,86

Ariël zeemeermin telefoonhoesje

aliexpress telefoonhoesjes ariel

Verder kocht ik ook nog een simpel siliconen hoesje met Ariël print. Dit hoesje kocht ik voor minder dan een euro, maar het is een prima hoesje. Hij ziet er exact uit als op de foto, hij is van degelijke kwaliteit en hij past ook nog eens perfect. Niks op aan te merken! De verkoper heeft nog veel meer van dit soort Disney hoesjes voor weinig geld.

Ariël zeemeermin telefoonhoesje, Aliexpress, €0,98

Planeten telefoonhoesje

aliexpress telefoonhoesjes aliexpress telefoonhoesjes

En last but not least, mijn favoriet van het stel. Een telefoonhoesje met planeten en sterren. Dit hoesje heeft gekleurde planeten, afgewerkt met goud en ook nog glitters en sterren erin verwerkt. Het hoesje is erg dik, dit zorgt voor een soort 3D effect. Ook heeft het hoesje een klepje die in het oplaadpunt gaat, waardoor er geen stof in kan komen. Handig!

Hoewel ik dit hoesje helemaal leuk vind, is het toch wel het slechtst afgewerkte hoesje van het stel. Op bijna alle plekken lijkt het goud er wel afgebladderd en ook zie je overal lijm zitten. Van een afstandje zie je dit gelukkig niet zo erg. Ondanks de afwerking vind ik het een heel tof hoesje en ik weet bijna zeker dat hij vaak om mijn telefoon zal zitten.

Planeten telefoonhoesje, Aliexpress, €1,88

Aliexpress telefoonhoesjes

aliexpress telefoonhoesjes

Voor alle zes de Aliexpress telefoonhoesjes bij elkaar heb ik nog niet eens tien euro betaald. Bizar toch? Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij verrast ben. Het enige hoesje dat me echt tegenvalt is het roze furry hoesje, door de lelijke afwerking aan de voorkant zal ik deze niet gebruiken. De andere hoesjes vind ik allemaal leuk en zal ik zeker gebruiken. Een geslaagde shoplog, al zeg ik het zelf.

Bestel jij wel eens telefoonhoesjes op Aliexpress?

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Aliexpress telefoonhoesjes shoplog

  1. Die Alice en Marie hoesjes zijn zooo leuk! Ik bestel maar al te graag hoesjes voor m’n mobiel op AliExpress, lekker goedkoop en tot nu toe nog niet tegengevallen. Denk dat ik de Marie variant ook maar ga bestellen :’)

  2. Wat een coole hoejses! Dat planeten hoesje vind ik echt heel cool al moest ik wel even twee keer kijken voor ik er planeten in herkende, haha. Ik bestel ook regelmatig hoesjes via AliExpress en ben groot en deels wel tevreden:).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *