And the winner is…

Hi! Vandaag even een kort bericht, aangezien ik beloofd had om de winnaar van het Geneva horloge op mijn blog bekend te maken. Het was nogal een gedoe, want ik had het namelijk gefilmd om het zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Dit filmpje was ik vervolgens kwijt. Deze post zou dus om acht uur vanochtend al online moeten staan, maar het zoeken naar het filmpje heeft even geduurd. Super stom natuurlijk.

Maar goed. De kwaliteit is overigens te slecht voor woorden, maar ik weet niet hoe ik met een spiegelreflex moet filmen. Kan dat eigenlijk wel? Als iemand weet hoe dit moet, let me know.

Van harte gefeliciteerd! Ik ga je zo ook een mailtje sturen (check ook even je spam box), zodat ik het groene horloge jou kant op kan sturen.

Niet gewonnen? Er komt vast nog wel een keer een andere winactie :).

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “And the winner is…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *