4 artikelen met blogtips

Bloggen over bloggen, het klinkt wat gek. Toch is het iets wat ik stiekem erg leuk vind om te doen. Ik krijg regelmatig mailtjes met vragen over bloggen en verzoeken voor hulp. Elke keer voel ik me weer vereerd als iemand zoiets aan mij vraagt, dus aarzel niet om te mailen als je een vraag hebt!

Een aantal van deze vragen zet ik om in artikelen met tips. Aangezien er nu al een aantal van zulke artikelen op mijn blog staan leek het me leuk om deze eens te verzamelen.

6 ONMISBARE WORDPRESS PLUGINS
Speciaal voor de (self-hosted) WordPress gebruikers onder ons maakte ik een rijtje van (gratis) onmisbare WordPress plugins. Mocht je gebruik maken van plugins, kan het wel eens handig zijn om dit artikel te lezen!

HET BELANG VAN SEO
Voor veel mensen is de term SEO nog een warrig iets. Zo zonde, want het kan je site erg goed doen! Bovendien is het ook helemaal niet zo lastig als het klinkt. Ik schreef er een tijdje geleden een stukje over, met wat handige tips & tricks.

BLOGTIPS VAN EEN BEGINNER
Helemaal in het begin schreef ik een artikel met blogtips. Dit zijn vooral blogtips die gebaseerd zijn op mij als lezer. Voordat ik begon met bloggen las ik al veel blogs en soms zijn er gewoon wat dingetjes die het gebruikersgemak niet veel goeds doen. Erg zonde, want je wilt niet dat mensen zo snel mogelijk weg klikken, toch?

In dit artikel zie je overigens dat mijn fotografie skills (gelukkig) wel wat zijn verbeterd.

6 TIPS OM MEER TRAFFIC NAAR JE BLOG TE KRIJGEN
Alhoewel het hebben van een blog echt niet om de cijfertjes draait, is het ontzettend leuk om bezoekers te krijgen. Toch kan het wel eens moeilijk zijn om bezoekers te trekken. In dit artikel gaf ik hier wat tips voor, die ik nog steeds allemaal gebruik.

Had jij deze artikelen al gelezen? 

Gerelateerde blogposts

15 gedachten over “4 artikelen met blogtips

  1. Wat een fijne tips, zal ze snel echt goed doornemen. Las iets over titels en daar kunnen wij echt nog wel wat verbetering in krijgen, dus dat wordt goed nadenken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *