[VERLOPEN] Back to school WINACTIE | Sans-online shoptegoed €25

Hi! Het is het einde van Augustus en dat betekent dat veel scholieren weer de schoolbanken in moeten duiken. Of je nu naar de brugklas gaat of naar de universiteit, het is altijd leuk om er goed gekleed uit te zien. Om jullie hier een handje mee te helpen heb ik een leuke winactie, namelijk €25 shoptegoed bij de sans-online.nl! Hoe tof is dat?

Sans-online is een webshop waar je veel verschillende merken kunt kopen. Ze hebben er praktisch alles wat je kunt bedenken, voor de aankomende herfst kun je er ook goed terecht voor jassen en vesten. Het is jammer dat het weer kouder wordt, maar het is wel een goed excuus voor nieuwe kleding!

Wat moet je doen om kans te maken op dit shoptegoed? Het enige dat ik van je vraag is om mij te volgen op Instagram of Facebook. Laat vervolgens een reactie achter met waar je mij gevolgd hebt en vergeet ook geen geldig e-mail adres in te voeren in het daarvoor bestemde vakje.

De winnaar is Laura van Dagelijkse Hap geworden! Gefeliciteerd :).

 

Gerelateerde blogposts

38 gedachten over “[VERLOPEN] Back to school WINACTIE | Sans-online shoptegoed €25

 1. Ah wat een ontzettend leuke winactie, ik vind de webshop zo leuk! Je hebt er zoveel verschillende dingen, ik volgde je al op instagram en nu ook op Facebook. 🙂 Fingers crossed! <3

  Liefs! Evelien

 2. Ik volg je op Instagram en Facebook ! Wat leuk dat je een winactie doet ! 🙂 Het is fijn om te zien hoe je je volgers 1 voor 1 met respect behandeld en als ik niet win gun ik het de andere en blijf je zeker en vast verder volgen ! <3 🙂
  P.s. STAY YOURSELF BECAUSE YOU'RE PERFECT ❤️❤️❤️❤️

 3. Life is short,
  Buy the sweater!…
  ….oh wacht ik heb geen geld.

  Met al die regen de laatste tijd heb ik wel iets lekker warms nodig 🙂

  Ik volg je op instagram xo

 4. Super leuke blog heb je met een super winactie! Sans-online heeft echt een geweldige webshop! Leuke merken en leuke kortingen 🙂 Shop er heel graag! Ik volg je nu op Instagram en Facebook.

 5. Dit is echt een leuke winactie zeg! Ik wil wel meedoen hier aan! Een shoptegoed komt altijd heel goed van pas. Vooral om dingen in te slaan voor de herfst alvast! Ga je nu volgen op op beide kanalen. 🙂

 6. Erg leuke winactie! Shoptegoed is altijd welkom. Ik volg je al op instagram. Ik lees echt pas sinds kort je blog enzo, maar vind het nu al leuk!! Veel plezier en succes ermee!

 7. Super leuke winactie! School is voor mij al weer een tijdje begonnen… Maar een nieuwe trui is natuurlijk niet te missen! Sans-Online is één van mijn favoriete webshops en ik kan er altijd wel iets vinden. Ik volg je op Instagram en Facebook!

 8. Wat een ontzettend leuke actie 🙂
  Ik volg je op Facebook een Instagram. (beide gewoon met mijn eigen naam)
  En ik ga heel hard duimen.
  Groetjes en een fijne dag,
  Henriette 🙂

 9. Whoehoeeeeeee!! Dit is echt helemaal TE GEK! Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op maar liefst € 25 shoptegoed van sansonline, geweldig 😀 Ohhh mijn garderobe kan wel een BOOST gebruiken! Wil dolgraag een heerlijk, lekkere warme sweater om de koudere dagen die komen gaan door te komen.. FINGERS CROSSED.. ohja! Volg jullie uiteraard op instagram & facebook! 😀 Liefs Nathalie Hellmig

 10. Wauwie The blog next door wat een waanzinnige win actie! Uiteraard volg ik je op Facebook, & Instagram en kom dol graag een kansje wagen, en misschien eens om een klein beetje geluk vragen, de kans is klein maar de wens is groot daarom blijf ik met plezier duimen tot deze geweldige prijs is verloot! Dank voor deze super kans! Met plezier ga ik op mijn tijdlijn delen, en jullie vanzelfsprekend bij iedereen aanbevelen! En nu maar héél hard duimen en hopen dat er heel misschien wel een klein beetje geluk mijn kant uit mag komen Groetjes Tanja.

 11. Ben fan / liker op FB, en doe heel graag mee met deze actie.
  Hoop dat een simpele reactie voldoende ís om kans te maken op dit mooie shoptegoed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *