Best eBay buys – Beauty

Al jaren ben ik een groot fan van eBay, hoe kan het ook anders met zulke prijzen. Alhoewel er vaak ook miskopen tussen zitten, sommige dingen lijken totaal niet op de foto, zit er af en toe ook eens wat tussen waar ik erg blij mee ben. Zo toon ik vandaag mijn beste beauty aankopen van eBay. De meningen over make-up van eBay zijn nog wel eens verdeeld, maar deze drie producten vind ik erg fijn.

Best eBay buys beauty kwasten

Ik begin met de kwasten die ik dagelijks gebruik. Ik gebruik er drie (voor foundation, poeder en blush) en ze zijn afkomstig uit een tiendelige set. De set kost net wat meer dan zeven euro, waar je dus tien (!) kwasten voor krijgt. Ik heb de vijf grootste kwasten op de foto gezet, in het linkje kun je de andere vijf nog zien. Dit zijn kleinere kwasten voor onder andere oogschaduw. Ik gebruik ze nu ongeveer een maand en ik ben er ontzettend tevreden mee. Ik had eigenlijk verwacht dat de haren gigantisch snel uit zouden vallen, maar er is er nog geen één uitgevallen! Dikke aanrader dus.

best ebay buys beauty brushegg

Tegelijkertijd met de kwasten heb ik een Brushegg aangeschaft, dit is een heel handig hulpmiddel om je kwasten schoon te maken. Dit kun je doen met speciaal kwasten-schoonmaak-spul (onder andere bij de Hema te koop), maar ook gewoon met water. Ik merk dat door de ribbeltjes en dingetjes in deze Brushegg mijn kwasten veel grondiger schoon worden gemaakt. En zeg nou zelf, voor nog geen euro kun je niet sukkelen toch? Ideaal!

best ebay buys beauty kissproof lipstick

best ebay buys beauty kissproof lipstick

best ebay buys beauty kissproof lipstick

En dan als laatste product de Kiss Proof Soft Lipsticks. Het zijn lip potloden die voor net wat meer dan een euro bijzonder veel kleur afgeven. Van links naar rechts zijn het de kleuren 007, 016 en 004. Op de verpakking lijken het echt compleet andere kleuren, maar gelukkig is 007 niet de gekke, koper-achtige kleur die het lijkt te hebben op de verpakking. Voor het gebruik van deze lip potloden is het wel aan te raden om lippenbalsem op te doen, aangezien je lippen anders kunnen uitdrogen. Als de kleur eenmaal zit, krijg je hem er niet gemakkelijk af. Eten en drinken overleeft het met gemak. ’s Avonds dus wel even flink schrobben, maar dat vind ik het meer dan waard. Mijn favoriet is 016!

Gelukkig dat er tussen alle miskopen ook nog goede producten zitten. Heb jij nou iets op eBay gezien wat echt uitgeprobeerd móet worden? Let me know!

Heb jij ‘best eBay buys’?

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Best eBay buys – Beauty

  1. Wat leuk zo’n brush egg! had ik nog nooit van gehoord, maar het ziet er echt wel een tof ding uit! Zelf koop ik zelden iet op eBay, geen idee waarom eigenlijk, want als ik dit zo zie zou ik dat echt wel wat vaker moeten doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *