Best gelezen blogposts – april 2016

Hallo mei! April is alweer voorbij gevlogen en mei is van start gegaan. In april zijn er best een aantal blogposts voorbij gekomen en de vijf best gelezen blogposts deel ik in dit artikel. Een soort handige samenvatting van dingen die schijnbaar toch wel interessant zijn!

♥ Waar ik mijn stockfoto’s vandaan haal

Handige tips doen het altijd goed, dat blijkt maar weer. In dit artikel deelde ik jullie een handige site waar ik stockfoto’s vandaan haal. Deze foto’s zijn gratis te gebruiken (zonder vermelding) en zijn ook nog eens altijd van hoge kwaliteit. Echt een super handige site dus als je op zoek bent naar mooie foto’s voor je artikels!

♥ Nutteloze hebbedingetjes van eBay

Blijkbaar hebben jullie net zo’n zwak voor hebbedingetjes als ik heb. Dit artikel met nutteloze hebbedingetjes die op eBay te vinden zijn deed het dan ook goed! Ik moet zeggen dat ik het zelf ook een erg leuk artikel vond om te maken. Rondstruinen op eBay is natuurlijk nooit verkeerd ;). Even een kleine spoiler: in dit artikel vind je dus ook iets om je toetsenbord mee te stofzuigen. Echt waar.

♥ Hoi nieuwe layout!

Hopelijk zie je het al aan mijn site, ik heb een nieuwe layout! Ik ben er nog steeds super enthousiast over en ik hoop dat jullie dat ook zijn. Gelukkig kreeg ik op het artikel een hoop leuke reacties, heel erg bedankt hiervoor!

♥ Zo maak je je eigen filter voor Instagram

Handige tips zijn er om te delen en dus deelde ik met jullie hoe je een eigen filter kunt maken voor Instagram. Hoe leuk is het om alle foto’s in je feed te voorzien van een eigen filter? Ik vond het in ieder geval een erg leuke ontdekking.

♥ De Food lovers tag

Iets wat ik altijd al eens wilde proberen: zelf een tag maken! En daar is ‘De Food lovers tag’ uitgekomen. Een aantal vragen over voeding die toch niet zo gemakkelijk te beantwoorden zijn als het lijkt. Demi van Blogster to go waagde het erop en vulde de tag ook in! Dit artikel kun je hier lezen.

Dat waren de vijf best gelezen blogposts in april! Verder is er nog een leuke winactie online gekomen, vergeet je niet om mee te doen voor het te laat is?

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “Best gelezen blogposts – april 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *