best gelezen blogposts

Best gelezen blogposts – december 2015

Ik wens jullie allemaal een ontzettend mooi 2016, dat het maar een goed jaar mag worden!

Na elke maand zet ik even op een rijtje wat de best gelezen blogposts waren van die maand. Zelf vind ik het erg leuk om terug te kijken wat er nou goed gelezen is en het is natuurlijk ook een handige samenvatting. Er zijn flink wat artikelen online gekomen in de maand december en ik toon jullie de vijf die het best gelezen zijn.

1. Girlscene Box review
Voor kerst ontving ik een Girlscene Box, een verrassingsbox met vier ‘beauty musthaves’. Dit was het best gelezen artikel in de maand december, terwijl het pas op 27 december online kwam. Best knap dus!

2. De állerlaatste ‘Spam je blog’ van 2015
Dit artikel is nog vrij nieuw, hij kwam namelijk op 29 december online. En nu al op nummer twee in deze lijst! Er hebben al veel mensen hun blog in de comments achtergelaten, erg leuk om eens door te kijken. Mocht je zelf je blog nog niet genoemd hebben, ben je natuurlijk altijd welkom om dit nog te doen.

3. 9x de leukste kerstjurkjes onder de €30
De behoefte aan budget kerstjurkjes bleek groot te zijn! In dit artikel noemde ik negen leuke kerstjurkjes met een budget van 30 euro. Mocht je nog een leuk jurkje zoeken voor een andere gelegenheid kun je hier natuurlijk ook een kijkje nemen. Ik kan alleen niet garanderen dat alle jurkjes nog op voorraad zijn.

4. #runningoutof2015 – hardloop challenge
In dit artikel vertelde ik vol enthousiasme over de hardloop challenge die ik in gedachten had. Op ‘derde kerstdag’ ben ik deze challenge gestart met een aantal enthousiaste meiden en we zijn flink aan het hardlopen!

5. Terugblikken op mijn blog in 2015
Aangezien het jaar 2015 voorbij is, blikte ik even terug op mijn blog in het jaar 2015. Dit was namelijk ook gelijk het jaar waarin mijn blog gestart is.

Dat waren dan alweer de best gelezen blogposts van december 2015. Ik was op zich wel verbaasd dat mijn unboxing van de Styletone box niet in dit rijtje geplaatst kon worden. Dat vond ik wel het leukste artikel om te maken deze maand! Misschien komt het omdat hij pas op 30 december online is gekomen. Mocht je dat artikel nog niet gelezen hebben, check ‘m hier.

Gerelateerde blogposts

6 gedachten over “Best gelezen blogposts – december 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *