Best gelezen blogposts – februari 2016

Iets wat ik altijd leuk vind als er weer een nieuwe maand ingaat, is het op een rijtje zetten van de best gelezen blogposts. Ik moet eerlijk toegeven dat ik per ongeluk ‘januari’ in de titel zette, dat geeft maar weer aan hoe snel de tijd gaat. Zo cliché, maar zo waar. Goed, februari dus, de vijf best gelezen blogposts!

1. 35 blogpost ideeën
Dat we allemaal wel eens wat inspiratie kunnen gebruiken blijkt maar weer. Met stipt staat dit artikel op nummer één. Ik deelde 35 blogpost ideeën waar je wel even mee vooruit kunt. Handig voor als je nu even een blogdipje hebt, of om op te slaan voor het geval dat.

2. 6 onmisbare WordPress plugins
Zelf vond ik dit een leuk artikel om te maken en jullie vonden ‘m blijkbaar ook handig! Ik deelde zes WordPress plugins die ik echt onmisbaar vind. Ik heb er stiekem nog wel een aantal, dus wie weet komt er binnenkort een deel twee aan.

3. 4 artikelen met blogtips
Ik merkte dat zelfs mijn oudste artikel met blogtips nog vaak gelezen werd, vandaar dat ik besloot om mijn artikelen met blogtips eens op een rijtje te zetten.

4. Review Elitebrush
Een review over dé stijlborstel, de Elitebrush. Zelf was ik erg benieuwd naar deze borstel, dus ik ben blij dat ik hem heb kunnen testen. Ook zo benieuwd naar die gekke stijlborstel die steeds op Facebook langskomt? Dan moet je zeker nog even dit artikel lezen!

5. Moschino Fresh Couture Parfum
Dit artikel kwam online in januari, maar staat toch op de vijfde plek als best gelezen in februari! Heel bijzonder. Ook heb ik op dit artikel veel leuke reacties ontvangen, net als op social media. Het is ook gewoon een erg bijzonder luchtje! Super leuk dat ik hem hier in dit artikel nog eens kan vermelden.

Dat was het alweer voor de maand februari. Er staan leuke artikelen tussen, al zeg ik het zelf! Een artikel dat ik zelf nog even in de spotlight wil zetten is: ‘Help! Hoe start ik een blog?‘. Dit vond ik denk ik toch wel het leukste artikel deze maand.

Heb jij deze maand een artikel geschreven waar je trots op bent?

Gerelateerde blogposts

14 gedachten over “Best gelezen blogposts – februari 2016

 1. Leuk om zo je artikelen van afgelopen maand in de spotlight te zetten. Ik heb gisterenavond ook zo’n artikel samengesteld die komende week online komt. Leuk ook dat je zelf een artikel in de spotlight zet :-)!

 2. Ik heb je nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ik vind je artikelen wel heel fijn. Vooral als je mij dingen laat ontdekken die ik nog niet weet hihi. Dank je wel dus daarvoor.

 3. Ah wat cool! Ik had ze nog niet allemaal gelezen, dus ga dat vanavond maar eens doen. Die plugins-post lijkt me vooral super handig!! Altijd lastig de goede plugins te vinden.
  Dank voor het delen!

 4. Wat een super leuk overzichtje! Met welk programma hou je je resultaten bij? Ik ben sinds kort begonnen met Google analytics, maar ik vind dat persoonlijk een beetje ingewikkeld haha!

  1. Hi Michelle! Via Google Analytics kun je het zien via Gedrag > Site-inhoud > Alle pagina’s (en dan rechtsbovenin de maand instellen), maar voor deze opsomming gebruik ik de statistieken van de Jetpack plugin. Da’s lekker makkelijk ;).

   Liefs, Mylou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *