Best gelezen blogposts – januari 2016

De maand januari is echt voorbij gevlogen en vandaag zitten we alweer in februari. Elke maand zet ik de vijf blogposts op een rijtje die het meest gelezen zijn die maand. Deze keer bekijk ik welke blogposts het meest gelezen zijn in januari.

1. 3 APPS die niet mogen ontbreken op je telefoon
Het blijkt maar weer hoe belangrijk we telefoons tegenwoordig vinden. Dit artikel stijgt met kop en schouders boven alle andere artikels uit!

2. Het belang van SEO
Het artikel over SEO en hoe je dit kunt toepassen werd ook flink gelezen deze maand. Zelf vond ik dit ook een erg leuk artikel om te maken! Leuk om dan te zien dat hij dan ook goed gelezen wordt.

3. 5 mooie bureaublad achtergronden
Zo te zien zijn bureaublad achtergronden nog lang niet ouderwets, aangezien dit artikel toegevoegd mag worden aan dit rijtje.

4. 12x de leukste truien onder de €30
Leuk om te zien dat jullie net zo van truien houden als ik. Ik verzamelde twaalf leuke truien onder de €30.

5. 5 beautyproducten die ik graag gebruik
Gelukkig dat ik dit artikel nog net in dit rijtje mag plaatsen, al is het op de laatste plaats. Dit vond ik ook één van de leukste artikelen die ik gemaakt heb.

Ik vind het ook erg leuk om in mijn statistieken te zien dat mijn ‘oude’ blogposts ook nog gelezen worden. Zo werd mijn artikel ‘6 tips om meer traffic naar je blog te krijgen‘ bijzonder vaak gelezen deze maand. Heel tof!

Het artikel dat ik deze maand zelf het allerleukst vond en waar ik een beetje van baal dat hij niet in het rijtje staat, is het artikel over de parfum van Moschino. Hij is natuurlijk pas gisteren online gekomen, dus heel gek is het niet dat hij niet in het rijtje staat. Wel werd ik helemaal blij van alle leuke reacties die binnenstroomden over de parfum.

Ik wens jullie allemaal een mooi februari :).

Gerelateerde blogposts

4 gedachten over “Best gelezen blogposts – januari 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *