Best gelezen blogposts – juni 2016

Ik heb vakantie! Ik heb bijna al mijn punten van het tweede jaar binnen (vanwege een stomme 5 die een 5,5 moet zijn dus niet allemaal) en nu is het genieten van de vrije tijd. Hopelijk werkt het weer nog een beetje mee en kan ik na een heerlijke zomervakantie gaan beginnen aan een nieuwe uitdaging: stage! De afgelopen maand was ik druk bezig met de tentamens en herkansingen, maar toch zijn er wat artikeltjes online gekomen. Tijd voor de best gelezen blogposts in juni 2016.

12X LEUKE EBAY TASJES
Dit vond ik ook gelijk een leuk artikel om te maken, dus helemaal mooi dat jullie er blijkbaar ook geïnteresseerd in waren! Ik denk dat ik zo’n artikel wel vaker terug ga laten komen, aangezien het gewoon leuk is om op eBay rond te struinen op zoek naar de leukste dingen.

BEAUTY SHOPLOG KRUIDVAT & DROGISTERIJ.NET
Een zwak moment leidde tot drie pakketjes, twee van Drogisterij.net en één van de Kruidvat. Ik kocht een aantal beauty producten, onder andere een te gekke sleek liquid lipstick, en deelde deze met jullie. Let me know als je ergens een review van wilt!

5 BEAUTYPRODUCTEN DIE IK GRAAG GEBRUIK
Alweer een ouder artikel, maar ook deze werd veel gelezen de afgelopen maand. Even een kleine spoiler: ik gebruik nog maar één van deze producten. Volgens mij wordt het dus tijd voor een update! Ik heb een hoop nieuwe fijne beautyproducten ontdekt de laatste tijd.

35 BLOGPOST IDEEËN
Net zoals vorige maand, staat ook dit artikel weer in het rijtje van best gelezen blogposts. Ook hier kan ik wel weer eens een update van geven, aangezien ik alweer een flinke lijst met ideeën heb.

SHOPLOG: PUMA & ADIDAS
Ik kocht in één uur maar liefst drie paar nieuwe schoenen. En als je dan toch bezig bent, kan je er net zo goed een blogpost over schrijven, toch?

Dat waren de best gelezen blogposts in juni 2016. Erg leuk dat ik hierdoor weer een aantal ideeën heb voor nieuwe blogposts, zeker nu ik vakantie heb kan ik hier gelijk mee aan de slag.

Welke blogpost vond jij leuk deze maand?

Gerelateerde blogposts

Eén gedachte over “Best gelezen blogposts – juni 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *