Best gelezen blogposts – maart 2016

In de maand maart was het wat rustiger dan normaal op mijn blog. School was nogal druk en ook de zoektocht naar een stage is in volle gang. Deze week heb ik mijn tentamens gehad en ik ben nu heel erg aan het hopen op twee weken vrij, die krijg ik als ik alle tentamens heb gehaald. Ik ben flink aan het duimen!

Maar goed, de nieuwe maand is weer begonnen (hallo april!) en dat betekent dat we weer eventjes terugblikken op de vorige maand door middel van de best gelezen blogposts.

WIN: KWASTENSET + BRUSHEGG
Tja, een winactie blijft altijd veel mensen trekken. Dit was duidelijk de meest bekeken blogpost van de afgelopen maand. Zojuist heeft Rafflecopter voor mij een random winnaar uitgekozen, die vind je in het artikel. De winnaar krijgt vanavond of morgen een mailtje van mij.

TOFFE BLOGS #2
Ik had weer een aantal leuke blogs gevonden die ik met jullie wilde delen, vandaar dat er een tweede editie van ’toffe blogs’ online kwam. Het artikel nog niet gezien? Neem zeker even een kijkje, wie weet ontdek je wel een nieuwe toffe blog!

5 MOOIE BUREAUBLAD ACHTERGRONDEN
Huh? Ik weet niet hoe het komt, maar dit artikel komt toch in het lijstje voor. En staat gewoon op de derde plek. Dit artikel komt uit januari en heeft op de één of andere manier heel veel weergaven gehad de afgelopen maand. Apart! Ik deelde hier een vijftal achtergronden voor op je bureaublad.

TIP: GOEDKOPE MARMEREN ACHTERGROND OP FOTO’S
Ik gebruik deze manier al best een tijd, maar ik had er nooit echt over nagedacht om hier een artikel over te schrijven. Aangezien marmer nu helemaal ‘hot and happening’ is, leek het me leuk om mijn manier voor een marmeren achtergrond op foto’s te delen. En het is ook nog eens goedkoop!

SPAM JE BLOG – MAART 2016
En, heel verrassend, de ‘spam je blog’ van deze maand is veel bekeken. Je kunt je blog er nog spammen als je dit nog niet gedaan hebt, maar ik beloof plechtig dat die van april er ook weer snel aankomt.

Dat was ‘m weer voor deze maand! Een soort van korte samenvatting van de dingen die op mijn blog voorbij zijn gekomen de afgelopen maand.

Wat is jouw best gelezen blogpost?

Gerelateerde blogposts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *