Best gelezen blogposts – mei 2016

Hallo daar! Alhoewel het zo lijkt, ben ik niet van de aardbodem verdwenen. Ik heb een drukke maand achter de rug en hierdoor is het wat rustig geweest op mijn blog. De zoektocht naar een stage is hopelijk afgerond, ik ben aangenomen bij een tof bedrijf in Den Bosch en als school het goedkeurt kan ik daar in september aan de slag.

Deze maand is er erg weinig online gekomen, maar de oude artikelen zijn behoorlijk goed bekeken deze maand. Erg leuk om die ook weer eens te kunnen delen! Bij deze dus weer de vijf best gelezen blogposts, dit keer van mei 2016.

5 MOOIE BUREAUBLAD ACHTERGRONDEN
Ik heb geen flauw idee waarom dit artikel het zo goed blijft doen, maar elke maand staat het weer hoog in de lijst. Zo ook deze maand dus. In dit artikel deelde ik een vijftal achtergronden voor je bureaublad.

35 BLOGPOST IDEEËN
Eventjes geen inspiratie meer voor je blog, of is extra inspiratie altijd welkom? In dit artikel deelde ik 35 blogpost ideeën. Altijd handig om even door te nemen of op te slaan voor een inspiratieloos momentje.

10X TE DOEN ZONDER INTERNET
Is er ergens een internetstoring geweest deze maand? Bij het schrijven van dit artikel (alweer een half jaar geleden) had ik zelf geen internet en bedacht ik me om een lijstje te maken met dingen die je dan kunt doen. Dus zit je van ellende de databundel van je telefoon op te maken omdat je geen internet op je computer hebt? Zonde! Bewaar die nuttige mb’s en ga eens wat anders doen.

MOSCHINO FRESH COUTURE PARFUM
Dames houden van parfum, right? Dat blijkt ook wel uit het feit dat dit artikel steeds weer gelezen wordt. Ik heb trouwens nog wel een leuke anekdote te vertellen over deze parfum. Ik had mijn parfumflesjes gezellig uitgestald op tafel, vond ik er best wel leuk uitzien. Mijn huisgenoot ziet het en zegt: ‘Wat leuk zo die parfumflesjes, en…. je luchtverfrisser’. Jep, het lijkt er toch echt op.

WAAR IK MIJN STOCKFOTO’S VANDAAN HAAL
Het blijft toch een dingetje, die stockfoto’s. In dit artikel vertelde ik waar ik mijn stockfoto’s vandaan haal. Het is echt geen schande om af en toe een stockfoto te gebruiken voor je artikel.

En dat was ‘m voor deze maand! Erg leuk om weer eens die oude artikelen terug te zien. Misschien is het je trouwens al opgevallen, maar er is zondag geen ‘Sharing is caring’ online gekomen. Ik heb besloten om die rubriek nog wel aan te houden, maar niet zozeer elke zondag. Dus het wordt meer een rubriek die af en toe voorbij komt, in ieder geval niet meer op een vaste dag.

Nog een fijne week gewenst!

Gerelateerde blogposts

6 gedachten over “Best gelezen blogposts – mei 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *