best gelezen blogposts

Best gelezen blogposts – november 2015

Een tijdje geleden heb ik in een post de best gelezen blogposts genoemd sinds het begin van mijn blog. Zo’n artikel is een erg handige samenvatting van wat er de afgelopen maand op mijn blog voorbij is gekomen, vandaar dat ik besloten heb om er een vast dingetje van te maken. Dus bij deze: de vier best gelezen blogposts van de maand november.

De best gelezen blogpost van de afgelopen maand was de blogpost waarin ik een aantal blogs in het zonnetje zet. Ontzettend leuk om eens een keertje te delen welke blogs ik graag lees. Misschien kom jij ook nog wel een blog tegen die je nog niet kent.

Meningen over producten zijn altijd handig, dat blijkt maar weer. Ik deelde vijf budget beautyproducten die ik niet de moeite waard vond. Blijkbaar was het een handig artikel, aangezien hij op nummer twee in dit lijstje staat. Een handig lijstje om te lezen, aanvullingen zijn ook van harte welkom in de reacties onder deze post!

De reden dat ik dit ‘best gelezen’ artikel maandelijks ga doen, is dat deze blogpost erg goed gelezen is. Hierin vertelde ik welke vier artikelen het best gelezen zijn sinds het begin van mijn blog. Ook een leuk artikel om te lezen als je van dit soort samenvattingen houdt :).

En als laatste in dit rijtje, staat het ‘spam je blog’-artikel dat ik een tijdje geleden plaatste. Erg leuk om al jullie blogs te leren kennen! Staat jouw blog nog niet in de reacties? Je kunt hem er nog altijd bij zetten.

Ik hoop dat ik volgende maand weer een leuk artikeltje heb met de beste blogposts. Wat is jouw best gelezen blogpost van afgelopen maand? Link hem hieronder!

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “Best gelezen blogposts – november 2015

  1. Een maandelijks overzicht zou leuk zijn. Hou het zelf niet bij en moest even zoeken maar de essence adventkalender was goed bezocht. Op instagram maak ik elke dag een deurtje open.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *