blogverjaardag

Het was gisteren mijn blogverjaardag! Oké, niet helemaal waar, want eigenlijk begon ik mijn blog in de maand april. Het eerste artikel kwam pas op 8 juli online, dus dit houd ik aan als ‘verjaardag’. Vandaag blik ik terug op het afgelopen jaar én vertel ik wat meer over mijn ‘bloggeschiedenis’.

De eerste blogpost op ‘The blog next door’ kwam online op 8 juli 2015, twee jaar geleden. Best raar eigenlijk, want voor mijn gevoel heb ik mijn blog al veel langer. Voor de grap heb ik ook even gekeken wanneer ik begonnen ben met mijn vorige blog, een blog op blogspot, dit was 1 augustus 2012. Dat klinkt opeens wel heel ver terug. De laatste post op deze blog is geweest op 27 oktober 2014 en eigenlijk vrij snel daarna ontstond dus deze blog. Ik besloot het toen met deze blog gelijk professioneler aan te pakken met een eigen domein: theblognextdoor.nl. Deze kocht ik dus in april 2015 en op 8 juli 2015 was ik tevreden met de website en plaatste ik de eerste post.

Het afgelopen jaar

Ik ben me meer op beauty gaan richten en dat vind ik bijzonder leuk om te doen. Mijn blog is echt een mengelmoes van verschillende onderwerpen en hoewel veel bloggers dat als een zwakte zien, vind ik het juist leuk zo. Hierdoor kan ik alles voorbij laten komen wat ik wil zonder dat ik bang ben dat het niet bij mijn blog past. Ook heb ik dit jaar voor het eerst een hotspot gedeeld, iets wat ik erg leuk vond om te doen en ik heb dan ook zin om nog zo veel meer hotspots te delen. Er staan er genoeg op mijn lijstje, dus be prepared ;). Ik zat te denken aan een artikel waar ik het meest tevreden mee was het afgelopen jaar, maar die heb ik niet echt. Het zijn allemaal zulke verschillende onderwerpen en ik vond het allemaal leuk om te typen.

En nu?

Ik ga lekker door met blogjes typen en ik hoop me weer op een hele hoop verschillende onderwerpen te richten, maar ik denk dat dat wel goed komt. Om mijn blogverjaardag te vieren komende er de komende tijd een aantal winacties online, stay tuned! Doordat ik afgelopen maandag geopereerd ben heb ik nog niet veel puf gehad om deze winacties klaar te maken en online te zetten. Voor nu blaas ik de virtuele kaarsjes uit en hoop ik volgend jaar te kunnen proosten op weer een succesvol blogjaar!

Photo by Brooke Lark on Unsplash

Hier shop je de leukste koffers
Favorieten juni 2017 (low budget!)