Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018

Elke keer als Boozyshop een mystery bag actie houdt sta ik al klaar met een gevuld winkelmandje. Ik zag al van mijlenver aankomen dat het bij Black Friday weer zo ver was, en ja hoor! Bij besteding vanaf 35 euro (volgens mij was dit bij voorgaande acties 30 euro, maar zo moeilijk is het niet om eraan te komen natuurlijk) ontving je een gratis mystery bag ter waarde van 35 euro.

De vorige mystery bags van Boozyshop waren geweldig (zie de black friday mystery bag van 2017 en de mystery bag voor het éénjarig bestaan van de shop) en ik kon dan ook niet wachten om hem binnen te krijgen. Nu was het bij PostNL zó druk met de black friday pakketjes dat het even duurde en dat het vervolgens ook nog eens bij een andere afhaallocatie werd gebracht dan welke gekozen was. Maar goed, inmiddels heb ik mijn Boozyshop bestelling en de Mystery Bag binnen! Zonder je langer in spanning te houden, dit zat er in mijn Mystery Bag.

Revolution Strobing Lighting Palette

Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018

Als eerste de grote klapper van de mystery bag, namelijk dit Revolution Strobe Lighting Palette. In het palette zitten drie supermooie highlighters. Alle drie zijn ze vrij licht, waardoor ze perfect zijn voor mijn lichte huid. Vooral de middelste vind ik er erg mooi uitzien. Ik ben erg benieuwd!

Revolution Gradient Highlighter – Sunlight Mood Lights

Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018 Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018

Ziet deze er bekend uit? Dat klopt! Vorige keer kreeg ik namelijk dezelfde gradient highlighter, in dezelfde kleur. Het enige gekke is dat het lettertype op de twee verpakkingen anders is, wat me een beetje in verwarring bracht. Maar ze zijn dus helaas hetzelfde. Kan gebeuren natuurlijk! Het blijft gelukkig een heel mooie highlighter.

Revolution Skin Kiss – Ice Kiss

Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018

De vorige keer kreeg ik al een MEGA bronzer en deze keer heb ik zo’n zelfde grootte ontvangen, maar dan een highlighter! Dit is de Skin Kiss highlighter van Revolution in de kleur ‘Ice Kiss’. Ze omschrijven hetzelfde als een ‘super intense skin-loving highlighter’ en intens is ‘ie zeker. Daarbij is hij ook nog eens super licht, waardoor hij ideaal is voor mij.

Revolution Pro Precision Brush Oval Shape

Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018 Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018

Als laatste zat er in de Mystery Bag een oval shape brush. Deze kwasten waren een tijd geleden helemaal de rage, waardoor ik zo’n zelfde kwast al in mijn bezit heb. Helaas vind ik die niet fijn, dus ik ben heel benieuwd of deze kwast van Revolution me wel kan overtuigen. Hij voelt in ieder geval super zacht.

Boozyshop Mystery Bag - Black Friday 2018

Dat was het al! De vorige mystery bags waren bomvol, deze helaas wat minder. Het blijft natuurlijk een gratis iets, maar zeker in vergelijking met de vorige mystery bags vind ik hem wel tegenvallen. Niet puur door het aantal producten, maar ook het feit dat drie van de vier producten highlighters zijn. Hoewel ik highlighters nog altijd tof vind, is de hype grotendeels over en gebruik ik het dan ook zeker niet dagelijks. Wat meer afwisseling van producten had leuk geweest!

Natuurlijk blijft het ‘mystery bag’ idee erg leuk en het voelt als een cadeautje, maar ik durf niet met 100% zekerheid te zeggen dat ik de volgende keer weer vooraan sta met bestellen.

Heb jij dit jaar de Mystery Bag van Boozyshop ontvangen?

Real Techniques kwasten van makeupshoppen.nl
Newpharma Beautybox