Boozyshop mystery bag

Boozyshop Mystery Bag Unboxing

Afgelopen donderdag was het weer zo ver, bij besteding vanaf €30 ontving je bij Boozyshop een gratis Mystery Bag! Dit vanwege het tien jaar bestaan van de winkel. Natúúrlijk kon ik het niet laten om dit met ze mee te vieren en plaatste ik donderdagavond een bestelling inclusief de Boozyshop Mystery Bag.

De vorige Boozyshop Mystery Bag stelde me absoluut niet teleur, dus ik had er alle vertrouwen in dat ook dit een toffe bag zou worden. Ik ga je deze keer niet vervelen met een shoplog, we willen allemaal gewoon weten wat er in die bag zit toch? Let’s go!

Makeup Revolution Gradient Highlighter – Sunlight Mood Lights

Makeup Revolution Gradient Highlighter - Sunlight Mood Lights Makeup Revolution Gradient Highlighter - Sunlight Mood Lights

Het is een bomvolle Mystery Bag, maar mijn oog viel gelijk op deze ‘Gradient Highlighter’ van Makeup Revolution. Hoe tof is deze highlighter? Ik vind ‘m heel gaaf. Je kunt zelf kiezen of je voor een enkele kleur gaat of verschillende tinten mixt. Volgens mij kun je heel veel kanten op met deze highlighter. Ik ben enthousiast!

Makeup Revolution Ultra Contour Kit – Lightening Contour 01

Makeup Revolution Ultra Contour Kit - Lightening Contour 01 Makeup Revolution Ultra Contour Kit - Lightening Contour 01

Ook zit er een cream contour kit in de bag. Zelf zou ik niet snel cream contour of highlight kopen, dus daarom vind ik het juist tof dat ik nu een kit heb. Zo kan ik het toch eens uitproberen en baal ik niet zo erg als ik het niks vind. De reviews op de Tam Beauty website zijn erg goed, dus ik ben heel benieuwd!

Freedom Pro Glow – Pink Cat

Freedom Pro Glow - Pink Cat Freedom Pro Glow - Pink Cat

Ai ai ai, zoals je ziet heeft deze Pro Glow highlighter het zwaar gehad. In al mijn enthousiasme rolde hij zo uit de bubbeltjesfolie op de grond. Het was een flinke val en dat heeft ‘m geen goed gedaan. In de vorige Mystery Bag ontving ik ook al een Pro Glow highlighter, in de kleur ‘meow’. Deze is een stuk feller! Ik hoop dat ‘ie het nog even volhoudt zodat ik hem kan uitproberen.

Makeup Revolution Ultra Strobe Stick – Euphoria

Makeup Revolution Ultra Strobe Stick - Euphoria Makeup Revolution Ultra Strobe Stick - Euphoria

Ook ontving ik deze ‘Ultra Strobe Stick’ van Makeup Revolution. Een handige stick met aan de ene kant strobe cream en aan de andere kant een sponsje waarmee je het mooi kunt blenden. Deze strobe stick lijkt niet zo heftig, maar dat is ‘ie wel! Het is een soort parelmoer kleur en als je hem in het licht houdt is het roze. Dit had ik niet verwacht, maar het is zeker tof.

Makeup Revolution Ultra Bronze

Makeup Revolution bronzer Makeup Revolution bronzer

Wauw, deze bronzer is huuuuuge! Als dit een topper is kan ik wel even vooruit. Op de Boozyshop website lees ik in de reviews dat hij niet oranje uitvalt en geschikt is voor lichte huidskleuren. Klinkt top! Zelf vind ik hem er wel een tikkeltje te donker uitzien (op de foto lijkt hij wat lichter dan hij in het echt is), maar wie weet. Ik ga hem in ieder geval proberen en heel hard duimen dat het wat is. Mocht je het namelijk toch voor elkaar krijgen om deze mega bronzer op te maken, hij kost minder dan vier euro!

Makeup Revolution Lip Amplification – Conviction

Makeup Revolution Lip Amplification - Conviction Makeup Revolution Lip Amplification - Conviction Makeup Revolution Lip Amplification - Conviction

Ook zit er deze keer weer iets voor de lippen in de Mystery Bag, namelijk deze lip amplification van Makeup Revolution in de kleur ‘Conviction’. Dit is niet een kleur die ik zelf zou kopen, maar juist daarom leuk om te krijgen. Wist je trouwens dat lipgloss in het italiaans ‘Lucidalabbra’ is? Op de één of andere manier vond ik dat iets wat ik moest delen.

Makeup Revolution Redemption Eyeshadow Palette – Essential Mattes

Makeup Revolution Redemption Eyeshadow Palette - Essential Mattes Makeup Revolution Redemption Eyeshadow Palette - Essential Mattes

En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, zit er ook nog dit mega oogschaduw palette in. Ik ben meer fan van matte oogschaduw dan van glimmende, dus ik ben heel blij met dit ‘Essential Mattes’ palette! Dit palette is er zeker één die ik zelf zou kunnen kopen. Het palette komt met een fantastisch spons applicator kwastje, je weet wel, die dingen die nooit iemand gebruikt. Maar met het palette zelf ben ik dus wel super blij!

Boozyshop Mystery Bag

Dat was ‘m dan, de volledige inhoud van de Boozyshop Mystery Bag! Hij heeft me absoluut niet teleur gesteld, ik denk zelfs dat ik ‘m nog toffer vind dan de vorige. Zelf vind ik ’t erg leuk dat alle producten van Tam Beauty zijn. Het zijn budget producten, maar dat vind ik juist veel leuker dan één of twee duurdere producten te krijgen. Ik ben weer heel tevreden en de volgende keer als er een Mystery Bag actie is zal ik het waarschijnlijk weer niet kunnen weerstaan.

Heb jij ook een Boozyshop Mystery Bag besteld?

Gerelateerde blogposts

4 gedachten over “Boozyshop Mystery Bag Unboxing

  1. De blush is idd erg mooi. Lijkt een beetje op de blush van Kevin Aucoin. Ik heb niks besteld omdat ik geen behoefte heb aan een mysterybag met Make-up revolution makeup. Dit was de vorige keer ook zo. Nu dus weinig mystery. Wat dat betreft kunnen ze het beter een make-up revolution bag noemen ?

    Er is een Amerikaanse webshop die ook mystery bags verkoopt met verschillende luxe merken. De inhoud is geweldig. Ik hoop dat er een NL webshop komt die dit ook gaat verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *