Boozyshop mystery bag

Boozyshop shoplog + Mystery bag

Ik hoopte dat Boozyshop met Black Friday weer een mystery bag actie zou doen, dus ik stelde mijn bestelling nog even uit. En ik kreeg gelijk! Bij 30 euro kreeg je een mystery bag en geloof me, hij stelde me zeker niet teleur. Vandaag show ik mijn aankopen én wat er in mijn Boozyshop mystery bag zat.

L.A. Girl Pro Sponge

Boozyshop L.A. Girl Pro SpongeBoozyshop L.A. Girl Pro Sponge

Mijn Real Techniques spons was toch echt aan vervanging toe. Ik wilde bijna dezelfde weer bestellen, totdat KathleenLights in haar favorieten video deze sponsjes aanraadde. Ze zijn vrij klein, in ieder geval kleiner dan de Miracle Complexion spons van Real Techniques. De vorm is vrijwel identiek. Ik ben heel benieuwd of ik deze spons nóg fijner ga vinden dan die van Real Techniques!

LA Girl Pro Brush 2 pc Blending Sponge – €11,49

Sanfilippo Wing it! Eyeliner

Boozyshop Sanfilippo Wing it! Eyeliner Boozyshop Sanfilippo Wing it! Eyeliner Boozyshop Sanfilippo Wing it! Eyeliner Boozyshop Sanfilippo Wing it! Eyeliner

Na heel lang twijfelen heb ik hem toch eindelijk gekocht, de Sanfilippo Wing it! Eyeliner. Deze eyeliner heeft aan één kant een stempel in de vorm van een wing en aan de andere kant een eyeliner pen. Ik heb de ‘Thin’ variant, maar ik vind ‘m nog vrij dik. Ik ben erg benieuwd of het echt werkt.

Sanfilippo Wing it! Eyeliner Thin Stamp Black – €9,95

Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless Matte

Boozyshop Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless Matte Boozyshop Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless Matte

Al heel lang wilde ik een Flawless palette van Makeup Revolution, maar er zijn er zo veel dat ik gewoon niet kon kiezen. Ik heb de knoop doorgehakt en ben voor deze gegaan, een palette met vooral veel neutrale kleuren. De Flawless paletten hebben maar liefst 32 kleuren, een grote spiegel én zijn erg goedkoop. Voor nog geen tientje heb je zo’n palette in huis.

Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless Matte – €9,49

Mystery Bag

Boozyshop Mystery bag

En zo snel zit je dus aan 30 euro make-up. Maar gelukkig betekent die 30 euro dus wel dat ik er een mystery bag bij kreeg! Zoals je ziet op de foto is het deze keer een heel toffe mystery bag. Ik heb al eens eerder een mystery bag ontvangen van Boozyshop, maar geloof me, deze is vele malen leuker.

De items zijn allemaal van Tam Beauty, oftewel van Freedom Makeup en Makeup Revolution. En gelukkig ben ik erg fan van deze merken!

Freedom Pro 12 Audacious 3

Boozyshop Freedom Pro 12 Audacious 3

Om te beginnen zit er een oogschaduw palette van Freedom in, super leuk! De kleuren zijn vrij neutraal, dus ik ben hier heel blij mee. De vorige keer had ik geen enkel palette in mijn Mystery Bag (en andere mensen maar liefst twee, balen!), maar nu ben ik één van de lucky ones.

Makeup Revolution Ultra Face Base Foundation FB 04

Boozyshop Makeup Revolution Ultra Face Base Foundation FB 04

Tja, waarom zo’n foundation in een mystery bag gaat snap ik nog niet echt. Zoiets is juist heel persoonlijk en de kans dat je de juiste kleur ontvangt is dus héél klein. Desondanks ben ik wel benieuwd naar de formule en de dekking van deze foundation, dus ik ga hem zeker testen.

Makeup Revolution MySign Eye Wheel ‘Aries’

Boozyshop Makeup Revolution MySign Eye Wheel 'Aries'

Deze vind ik zo leuk! Deze ‘MySign’ oogschaduw wieltjes van Makeup Revolution zijn er dus voor elk sterrenbeeld. Ik ben geen ram, maar dat maakt het niet minder leuk. In dit oogschaduw wiel zit oogschaduw primer, oogschaduw, wenkbrauwpoeder en highlighter. In het doosje zit ook nog eens een horoscoop, leuk gedaan!

Makeup Revolution Lipstick ‘Scandalous Vice’

Boozyshop Makeup Revolution Lipstick 'Scandalous Vice'

Deze lipstick heb ik maar in de verpakking gelaten, want het is helaas niks voor mij. Buiten dat de kleur niet mijn ding is, vind ik deze lipsticks van Makeup Revolution ook gewoon niet fijn.

Makeup Revolution Mono Eyeshadow ‘I need you’

Boozyshop Makeup Revolution Mono Eyeshadow 'I need you'

In de Mystery Bag zit ook één van de bekende Mono Eyeshadows van Makeup Revolution. Deze mono’s zijn super betaalbaar en schijnen ook best prima te zijn. Ik heb er zelf nog nooit één geprobeerd, maar daar komt nu verandering in! Ik kreeg de kleur ‘I need you’, een donkerbruine shimmery kleur.

Makeup Revolution Salvation Velvet Lip Lacquer ‘You took my love’

Boozyshop Makeup Revolution Salvation Velvet Lip Lacquer 'You took my love'

De vorige keer ontving ik exact zo’n doosje, alleen zat er dan een lipgloss in. Deze keer is het een matte liquid lipstick. Hoewel de kleur niet echt mijn ding is, heb ik de formule van de liquid lipsticks van Makeup Revolution nog nooit geprobeerd en daar ben ik dus heel benieuwd naar.

Freedom Pro Glow ‘Meow’

Boozyshop Freedom Pro Glow 'Meow'

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik eerst niet helemaal snapte wat dit is. Is het een highlighter? Een glimmende blush? Na een bezoekje aan de Tam Beauty website was ik eruit, het is een highlighter. De kleuren gemixt is waarschijnlijk te donker voor mij, maar ik denk dat de lichtste kleur wel eens een mooie, lichte highlight kan zijn. Ik ben benieuwd!

Freedom Pro Blush & Highlight Palette

Boozyshop Freedom Pro Blush & Highlight Palette Boozyshop Freedom Pro Blush & Highlight Palette

En last but certainly not least, ontving ik ook nog eens een Blush & Highlight palette van Freedom Makeup! In dit palette zitten baked blushes, highlighters en bronzers. En daarbij heeft het palette ook nog eens een full-size spiegel. Hier ben ik héél blij mee en ik kan dan ook niet wachten om hem te gebruiken.

Boozyshop mystery bag

Ik ben dolblij met mijn aankopen én met de Boozyshop mystery bag. Ik ben voorlopig wel even zoet met het uittesten van al deze producten. Naast deze bestelling heb ik ook geshopt met Black Friday korting bij de Kruidvat, Douglas en Loavies. Ik heb nou eenmaal een zwak voor korting ;).

Heb jij Black Friday aankopen gedaan? 

Gerelateerde blogposts

9 gedachten over “Boozyshop shoplog + Mystery bag

  1. Wat leuk dat je er een review over geschreven hebt! Ik kocht ook wat spulletjes vanwege de goodie bag en die was hetzelfde als die van jou. Mooie producten weer he?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *