De 4 meest gelezen blogposts

Inmiddels ben ik alweer een tijdje bezig met bloggen en ik moet zeggen dat het me redelijk goed afgaat. Deze blogpost is alweer numero 50, best bijzonder vind ik zelf! Ik heb veel plezier in het maken van artikelen, maar ook jullie lieve en meedenkende reacties maken mij erg blij. Om een soort recap te doen van de artikelen die voorbij zijn gekomen op Theblognextdoor deel ik de 4 meest gelezen blogposts.

meestgelezen16 tips om meer traffic naar je blog te krijgen
Wauw, dit artikel staat pas op pagina twee op mijn blog en is dus redelijk nieuw, maar toch staat hij op nummer één als meest gelezen artikel. In dit artikel deel ik 6 tips met betrekking tot het krijgen van traffic naar je blog. Ik heb veel reacties gekregen op dit artikel, dus ik denk dat ik hier wel uit op kan maken dat hij in goede aarde viel.

Blogtips van een beginner
Op nummer twee staat weer een artikel met tips. Dit artikel staat al wat langer op mijn blog en dit zijn wat meer algemenere tips. Ik lees veel blogs en daardoor merk ik ook wat ik als lezer fijn en niet fijn vind. Dit artikel is dus meer vanuit een ‘lezer’ oogpunt dan vanuit een ‘mede-blogger’ oogpunt.

meestgelezen2

Oeps, word ik professioneel?
Dit artikel vind ik zelf ook nog steeds erg goed gelukt. Klinkt raar om dat zo te zeggen, maar ik vond het gewoon een erg leuke samenwerking en ik heb de post met veel plezier gemaakt. Nu ik de foto’s terugkijk vind ik wel dat die iets mooier hadden gemogen, maar ach, je leert door te doen toch?

Mijn strijd tegen de kilo’s
Last but not least, het artikel over afvallen. Dit artikel is online gekomen toen ik echt net begon met bloggen, dus ik vind het heel leuk dat ik hem in dit lijstje mag plaatsen. Ik ben niet één of andere guru die het allemaal heel goed voor elkaar heeft wat betreft een gezonde levensstijl, maar ik hoop jullie en vooral mezelf te inspireren. Op dit moment zit ik namelijk in een dipje, maar ik doe mijn best om hier weer bovenop te komen.

Dat waren alweer de vier meest gelezen blogposts, ik vond het erg leuk om mijn oudere blogposts weer eens terug te zien. Ik zie ook wel puntjes van verbetering, dus daar kunnen we weer mooi mee aan de slag.

Wat voor artikelen zou jij graag zien op Theblognextdoor?

Gerelateerde blogposts

13 gedachten over “De 4 meest gelezen blogposts

  1. Wat leuk om daar eens naar te kijken. Ik heb geen idee wat de meest gelezen blogposts op mijn blog zijn eigenlijk. Van eentje weet ik het, want die dag liep mijn blog vast omdat er zoveel bezoekers kwamen haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *