De állerlaatste ‘Spam je blog’ van 2015

Huh, Mylou, frambozen? Dit was denk ik de beste foto die ik schoot in 2015. Alhoewel de belichting en alles vast niet allemaal goed zal zijn, ik heb er weinig verstand van, vind ik hem mooi. Het was ook één van de eerste foto’s die ik schoot toen ik net met mijn blog begonnen ben. Ik heb hem altijd bewaard, maar ik wist nooit waar ik hem voor kon gebruiken. Iets culinairs met frambozen, dacht ik. Maar nee! Nu staat hij gewoon boven mijn ‘Spam je blog’ artikel te pronken.

Laten we maar gelijk ’ter zake’ komen. Ik heb even terug gezocht en de laatste keer dat ik jullie liet spammen was op acht november. En het gekke is dus dat op dat artikel nog steeds gereageerd wordt. Toch wel tijd voor een nieuw artikel dan, toch? Vandaag gaan we weer eens fijn spammen en zelfs ik doe mee. Gekkigheid!

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om een deelnemer van mijn #runningoutof2015 challenge uit te lichten. Gelijk de eerste dag van de challenge begon ze al te rennen, in alle vroegte. Respect, want ik was m’n bed nog niet eens uit gekropen. En laat ze nu ook net een blog begonnen zijn, hoe leuk! Aangezien bloggen ontzettend leuk is, vind ik dat natuurlijk een héél goede keuze. Vandaar, Demi, proost ik met jou op een mooi blogjaar voor ons allebei. Dat je blog ‘Het voedingsmeisje‘ net als bij mij je kleine kindje mag gaan worden. Maar met jouw enthousiasme kan dat bijna niet anders.

Natuurlijk ben ik ook weer benieuwd naar jullie blogs, dus plaats in de reacties even een leuk berichtje over jou en je blog. Klik ook eens door naar de andere blogs genoemd in de reacties, blogs ontdekken is (vind ik in ieder geval) een leuke bezigheid. Go ahead en ‘spam je blog’!

Gerelateerde blogposts

39 gedachten over “De állerlaatste ‘Spam je blog’ van 2015

 1. Mijn naam is Ilona en ik kom uit Veldhoven. Ik ben vorige maand een blog gestart en het is voor mij al uitgegroeid tot een echte hobby. Van socialbesitas (zoals mijn vriend het zegt) tot andere blogs lezen and so on.. ik schrijf over alles wat me bezighoud. Soms iets persoonlijks, soms over mijn 2 lieve naaktkatten en soms wat over beauty of fashion (dat probeer ik althans, want daar ben ik nog niet zo heel erg goed in). Ik zou zeggen neem eens een kijkje op mijn blog! http://www.innerselfie.nl Een persoonlijk lifestyleblog met een beetje van alles, gewoon omdat het kan! Liefs ilona

 2. Mijn blog is debontekraai.weebly.com en ik blog over DIYs, fotografie-achtige dingetjes, hebbedingetjes, en nog wat meer. Het zou leuk zijn als jullie ook eens naar mijn blog surfen! ?
  Ik wens jullie allemaal een leuke dag toe.
  Katrien

 3. Haha ik klikte juist op dit artikel door die frambozen-foto. Ik vind ‘m mooi! Al heb ik ook geen verstand van belichting en weetikhetallemaal. Dus vanuit mijn geen-ervaring: mooie foto!
  Verder, mijn blog! Op http://www.tijdomtedromen.nl blog ik over van álles, maar voornamelijk over positiviteit. Alles voor die ene kleine glimlach van een bezoek(st)er of een eye-opener. Het helpt mij en mijn eigen kijk op de wereld te veranderen en dat wil ik graag doorgeven! Het lijkt me gaaf als dat me lukt in ieder geval.

  En nu op naar 2016! Ben benieuwd naar jouw blog en artikelen in het nieuwe jaar. 🙂

 4. Ik hoopte hier een lekker zomers recept met frambozen te vinden om de koude – ook al is het warmer als anders – te vergeten! 😀 Bij deze dan toch maar even blog vermelden 🙂 Ik ben Melissa, Belgische, 24 en actief in de toeristische sector. Op mijn blog worden vooral verhalen verteld. Verhalen uit het dagelijks leven én verhalen die uit het dagelijks leven zouden kunnen komen. Verder lees je er ook alles over mijn droom om echt schrijfster te worden. Dit alles is te vinden op http://www.wanderingelisa.be! Enjoy en een prettig eindejaar en een goed nieuw begin!

 5. Allereerst: wat een super mooie foto! Echt prachtig

  Mijn blog vind je nu nog op: http://estherderaad.wordpress.com
  Binnenkort ga ik deze blog lanceren op een eigen domeinnaam 🙂
  Ik blog over dingen die mij bezighouden: ik ben gek op alle facetten van makeup en hierover komt geregeld een artikel op m’n blog online. Daarbij vind je artikelen over shoplogs, reizen en tripjes die ik maak (ook iets waar ik gek van ben), staan er persoonlijke artikelen op, én schrijf ik over mijn zoektocht naar wat ik wil en wie ik ben (als psychologie en taalwetenschap studente leent mijn vakgebied zich daar uitstekend voor. Veel psychologie studenten en beginnend psychologen zitten met vraagstukken over banen en keuzes.. En ikzelf dus ook!)
  In het nieuwe jaar wil ik me ook meer gaan richten op mede-bloggers. Door bijv. samenwerkingen aan te gaan.

  Elke dag post ik een foto op instagram: estherderaad. Dus als je me volgt op instagram krijg je vrij veel mee van m’n blog.

  Verder post ik meer onzinnige dingen op snapchat: estherdraad.

  Ik zie hierboven al wat interessante blogs voorbij komen, daar ga ik zeker op kijken!

 6. Hey, mijn naam is Emma en in november ben ik begonnen met mijn blog https://missbowtieblog.wordpress.com . Ik vind het bloggen steeds leuker en hoop dat ik in 2016 mijn blog nog veel meer kan ontwikkelen. Ik schrijf vooral over lifestyle en beauty. Daarnaast schrijf ik ook soms wat persoonlijke verhalen. Het zou leuk zijn als ik op deze manier wat nieuwe lezers kan vinden. Ik ben benieuwd naar de andere blogs!

 7. Ik ga zo even de andere bloggers hier even bekijken. Ik was eerst de eigenares van letsdustbowldance. Alleen door een foutje moest ik mijn nieuwe blog iets eerder online laten komen.
  Ik ben nieuwe start begonnen, omdat het voor mijn gevoel niet helemaal klopte. Dat gevoel is nu veel beter. Ik blog over vrolijke dingen, maar ook boeken en films. Ik houd namelijk erg van lezen. Verder is het eigenlijk best wel heel erg breed, dus ik zou zeggen dat je maar gewoon een kijkje moet nemen op http://sunandwildflowers.com/blog

 8. HI! Ik blog pas een paar weken, maar ik vind het nu al zó leuk! Het is nu nog een beetje chaotisch allemaal, omdat ik veelste excited ben over alles. Maar ik heb mij voorgenomen om een duidelijk blog plan om te stellen voor 2016 en er wat moois van te maken! Hopelijk vinden jullie valentinafaye.nl wat!

 9. Hee! Ik ben Rahma en blog op http://www.ifashiongirl.wordpress.com. Ik blog over lifestyle, fashion, beauty en zo nu en dan komen er ook nog persoonlijke artikels online, van alles wat dus! Ik denk dat het mijn blog heel uniek maakt dat ik een hoofddoek draag aangezien er niet veel bloggers met hoofddoek zijn. Anyways, ik zou het erg leuk vinden als je eens op mijn zou kijken en me zou willen volgen op bloglovin of als het kan ook via wordpress! Liefs!

 10. Wat lief van je dat je deze mogelijkheid biedt! Ik ben sinds een jaartje begonnen met bloggen. Mijn blog is geschreven in het Engels zodat hij internationaal bereikbaar is. Ik vind het gewoon zooo leuk als ik zie dat ik lezers van overal ter wereld krijg! Graag schrijf ik over “beauty” en daar bedoel ik niet alleen make-up mee. Ik zie graag de “beauty” in alles. Ook probeer ik mijn mening over producten te geven en andere daarmee te helpen. Dus neem leuk een kijkje op mijn blog: http://www.beautywithmaxime.blogspot.com en houd me in de gaten!

 11. Leuk! Op http://voeding-en-fitness.nl/ schrijf ik over alles wat met voeding, fitness en supplementen te maken heeft. Het is niet zozeer een persoonlijke blog, maar ik probeer toch altijd wel mijn eigen ervaringen in de artikelen te gebruiken. Zo schrijf ik reviews over supplementen, informatieve artikelen over voeding en krachttraining en deel ik zo nu en dan gezonde recepten 🙂

 12. Super dat we zo op de valreep van 2015 nog even mogen spammen. Ik ga zeker even klikken op de reacties hier.
  Ik ben Sas, uit de jaren ’80, theeleut, thriller en skate fanaat en een echte crazy cat lady. Ik blog op mijn alles-en-nog-wat-persoonlijke blog http://www.iliveformydreams.com Lijkt me leuk als je een kijkje komt nemen!

 13. Je hebt altijd mooie foto’s, maar deze met de frambozen springt er wel echt boven uit door de kleur! Zelf hoop ik ook ooit zulke mooie foto’s te kunnen maken, maar meestal lukt dat niet zo goed, dus als je daar nog eens wat tips over wilt geven, zou ik die graag lezen! Hierboven staan ook weer een paar blogs die ik nog niet kende, daarom hou ik zo van Spam je blog. Op mijn blog http://www.sophietjes.nl kun je de lekkerste recepten vinden, de leukste activiteiten in Rotterdam, de boeken die ik gelezen heb en de dingen die ik gemaakt heb.

 14. Hoi! Ik ben Julia en ik blog op outfitsonline.wordpress.com. Je raad vast al waar het over gaat: fashion? Elke dag komt er een nieuwe post online waar het voornamelijk over outfits gaat, maar ook andere dingen. Ik hoop dat je het leuk vind?

 15. Leuk dat we over onze blog mogen vertellen! Ik heb om eerlijk te zijn je blog net ontdekt, maar ik vond het een hele leuke blog. Ik ben Boudine en ik heb een blog http://www.boudinemolenkamp.wordpress.com (BoudineMolenkamp) ik schrijf over vanalles en nog wat op het gebied van mode, lifestyle, travel en food. Eigenlijk schrijf ik over vanalles wat ik leuk vind.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt!

  Xx Boudine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *