goedkope planner

Afgelopen maandag was ik met Demi aan het shoppen en voor ik het doorhad stond ik opeens met de meest perfecte planner ooit in mijn handen. Ik pakte hem door de buitenkant, maar toen ik de binnenkant zag was ik helemaal verkocht. Wat een pure perfectie. En het leuke? Ik kocht ‘m voor maar €5.

Ik ben slecht met agenda’s. Elk jaar koop ik er weer, maar als het jaar tegen het einde loopt vind ik er weer één ergens in mijn kamer verstopt. Amper gebruikt. Waar ik wél vet goed in ben, is het maken van to do lijstjes. Ik hóu van to do lijstjes en ik maak er vrijwel elke dag wel één. De dingen afstrepen die gedaan zijn is natuurlijk het beste gevoel.

De perfecte planner

Maar goed: ik ging het hebben over die ene perfecte planner die ik voor maar €5 scoorde. Laat ik maar even to the point komen, ik vond ‘m bij de Primark. Ergens verstopt, onderin een schap met allemaal marmeren stationary spullen. Ik ben dol op marmer (check ook even mijn marmeren telefoonhoesje) dus dit schap moest ik natuurlijk even goed uitpluizen. Ik pakte dit dikke boek wat toen ik het opende een planner bleek te zijn.

goedkope planner

Dit is ‘m dan van binnen. Het gaat niet op datum, dus je kunt zelf de datum invullen. Vind ik persoonlijk de handigste planners. Ook al ben ik dus reteslecht met agenda’s, ik denk dat ik de ‘time table’ in deze planner wel ga gebruiken. Nu heb ik dus mijn dagelijkse to do lijstjes in één boek samen met mijn afspraken voor die dag. Handig!

Huh, kost ‘ie geen €25?

Oké, super raar dit. Toen we verderop in de stad de Urban Outfitters inliepen wist ik niet wat ik zag. Daar lag dus bijna exact dezelfde planner, maar dan met ‘Daily Journal’ op de voorkant in plaats van ‘Journal’. En alsof het al niet bijzonder genoeg was dat de buitenkant vrijwel identiek is, was de binnenkant dit dus ook. Huh? Ik stond echt even met mijn mond vol tanden te kijken naar deze planner.

Hier vind je de planner op de website van Urban Outfitters. In de winkel in Amsterdam was deze nog gewoon €25, op de site is ‘ie minder, dus misschien komt hij daar ook nog in de sale. Maar zie je de gelijkenis? Het enige verschil wat ik heb kunnen ontdekken aan de binnenkant is het woordje ‘doodles’ rechts onderin.

Ik weet niet hoe ‘t allemaal zit en ik wil niet te snel met beschuldigingen gaan gooien dat de planner gekopieerd is, misschien is het wel gewoon een standaard planner template, maar bizar vind ik het wel. Ik ben in ieder geval blij met mijn spotgoedkope planner van de Primark à €5. Mocht je hem nou ook perfect vinden, als de wiedeweer naar de Primark! En mocht ‘ie daar uitverkocht zijn, dan kun je hem dus nog altijd bij de Urban Outfitters kopen.

Likes & Dislikes juli 2017
Mijn nieuwe Casimoda telefoonhoesjes