Hi! Om de eerste posts toch nog wat persoonlijk te houden, zet ik voor jullie mijn meest gebruikte apps op een rijtje. Want zeg nou eerlijk, is een telefoon tegenwoordig niet onderdeel van wie je bent? Als je er over nadenkt zijn we echt helemaal doorgedraaid. Dat probeer ik stiekem een beetje in de titel te showen ;). Maar goed, ook ik doe hier aan mee. En handig is het wel.

Natuurlijk gebruik ik voornamelijk Whatsapp en Facebook, maar die ga ik niet in deze post behandelen. Die gebruikt iedereen tegenwoordig wel.

handige apps myfitnesspal

1. Myfitnesspal
Oooooh, ik zou uren kunnen praten over deze app. Echt waar, wat een held is het. Met deze app tel ik mijn calorieën. ‘Huh, calorieën tellen, is dat niet hartstikke achterhaald?’ Misschien, maar voor mij helpt het enorm. Zeker in de eerste tijd dat ik de app gebruikte heeft het me enorm bewust gemaakt van voeding. Ook leuk aan deze app is dat je er vrienden op kunt hebben. Zo hebben wij nu met een groepje afgesproken dat we elke maandag ons wegen en het erop zetten, je wilt natuurlijk niet afgaan, dus dat is een extra stimulans om je aan de calorieën te houden! Tenminste, zo werkt het bij mij wel. Sinds ik vrienden op Myfitnesspal heb gaat het stukken beter. Ik moet immers toch maandag mijn gewicht erop zetten. Misschien dat ik ook een keer een hele post aan deze app wijd, want ik kan er echt zo een paar kantjes over vol typen.

handige apps hydrocoach

2. Hydro Coach
Ik had het probleem dat ik altijd veel te weinig dronk. Na een dag school kwam ik thuis met een half leeggedronken flesje water. Niet bepaald genoeg, voor een dag. Omdat je lichaam gewoon voldoende water nodig heeft heb ik dus besloten om ook dit te gaan bijhouden (ja ja, ik hou veel bij op een dag). In deze app kun je gemakkelijk je water invoeren. Ook geeft hij herinneringen als je te laat bent met drinken, wat voor mij echt ideaal is! Ik merk dat ik het nu eigenlijk elke dag wel red.

handige apps dropbox

3. Dropbox
Oké, deze gebruik ik niet alleen als app, maar ook gewoon op de computer. Nadat mijn sd-kaart van 32GB (!) er plotseling mee stopte, waardoor ik al mijn foto’s kwijt was, heb ik deze app erop gezet. Hij synchroniseert mijn gemaakte foto’s automatisch naar mijn account. Ideaal! En aangezien ik een desktop computer en een laptop gebruik, zet ik op Dropbox ook alles voor mijn blog. Zo kan ik gemakkelijk, waar dan ook, bij mijn bestanden. Een echte held, die app!

Dit zijn dus dé drie apps waar ik echt niet zonder kan. Heb jij ook apps waar je niet zonder kan?

WINACTIE | Geneva horloge [VERLOPEN]
FOOD | 'N lekkere mango smoothie