goede netflix series

Deze series op Netflix moet je gezien hebben

Hoewel je gedurende de pandemie waarschijnlijk een hoop series op Netflix hebt uitgekeken, er is vast nog wel iets te vinden wat je nog niet gekeken hebt. Deze vijf Netflix series moet je dan ook gezien hebben.

Pieces of Her

Pieces of Her, 1 seizoen, 8 afleveringen

Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

Deze nieuwe serie gebaseerd op de gelijknamige roman van Karin Slaughter is er één die je gezien moet hebben. Wat als je er opeens achter komt dat alles wat je dacht te kennen een leugen blijkt te zijn? Wie kun je nog vertrouwen? Deze thriller sleept je mee in een verhaal waar je je continue afvraagt wat er in het verleden gebeurd is.

Het is nog niet duidelijk of de fans een tweede seizoen kunnen verwachten. Aan de ene kant is het verhaal afgerond, maar aan de andere kant zou ik een tweede seizoen met nóg meer mysterie zeker kijken.

Behind Her Eyes

Behind Her Eyes, 1 seizoen, 6 afleveringen

Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw.

Het beginnen van een affaire is al iets wat niet zonder gevolgen kan blijven, maar in deze psychologische thriller is er veel meer aan de hand. Ontzettend spannend met een tikje supernatural en plot twists die je niet aan ziet komen.

Of er een tweede seizoen komt van Behind Her Eyes is nog niet duidelijk, maar het lijkt niet waarschijnlijk.

The Stranger

The Stranger, 1 seizoen, 8 afleveringen

Als een onbekende een schokkende bewering doet over zijn vrouw, gaat familieman Adam Price wanhopig op zoek naar de waarheid. Hij raakt verwikkeld in een mysterie.

Wat als een onbekende je opeens vertelt dat waar je in geloofde een leugen is? In deze britse miniserie gaat Adam Price op zoek naar de waarheid, iets wat niet zonder gevolgen blijkt te zijn.

Aangezien dit een miniserie is komt er geen seizoen twee. Iets wat niet per sé een probleem is, het verhaal is na één seizoen ook wel klaar. Ben je dus op zoek naar een serie die je in één keer kunt uitkijken, dan is deze voor jou!

The Sinner

The Sinner, 4 seizoenen, 32 afleveringen

In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

Met vier seizoenen ben je wel even zoet met The Sinner. In deze serie gebaseerd op het gelijknamige boek van de Duitse schrijfster Petra Hammesfahr staat detective Ambrose centraal. Elk seizoen is een andere case die detective Ambrose probeert op te lossen. Unieke cases met twists die je niet zult zien aankomen.

Van The Sinner komt geen seizoen vijf, wat eigenlijk helemaal prima is. Hoewel het een fantastische serie is, is het na vier seizoenen mooi afgerond.

Unbelievable

Unbelievable, 1 seizoen, 8 afleveringen

Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Wat als je iets ontzettend heftigs overkomt, maar je wordt niet geloofd door de mensen die er zijn om je te helpen? Een harde reality check en een ontzettend goed verhaal.

Deze miniserie heeft één seizoen en hiermee is Unbelievable afgerond.

Goede Netflix series

Ik kan eindeloos doorgaan met aanraders voor goede series op Netflix, maar dat is voor een andere keer. Heb jij nog Netflix tips die ik écht moet kijken? Ik hoor het graag!

Gerelateerde blogposts

Eén gedachte over “Deze series op Netflix moet je gezien hebben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *