Disclaimer

Copyright

Content van deze site mag nooit zonder mijn toestemming gebruikt worden voor wat voor doeleinden dan ook.

Affiliate links

Ik maak gebruik van LinkPizza, dit is een applicatie die bepaalde links omzet in affiliate links. Dit houdt in dat als jij via zo’n link iets koopt op de betreffende site, ik hier een kleine vergoeding voor ontvang. Dit heeft geen invloed op jouw bestelling, je betaalt ook zeker niet meer als je via zo’n link een bestelling plaatst.

Producten ter beschikking gesteld door een bedrijf

Bedrijven vragen mij wel eens of ze me een product mogen opsturen om te reviewen. Ook komt het wel eens voor dat ik op evenementen producten mee naar huis krijg om te testen. Ook over gekregen producten deel ik altijd mijn eerlijke mening. Het kan dus ook zijn dat ik negatief ben over een product dat ik heb gekregen van een bedrijf. Wel laat ik altijd weten dat ik de producten heb gekregen en er dus niet zelf voor heb betaald, ook al beïnvloedt dit mijn mening niet. Als er onder een blogpost staat dat ik een product heb gekregen van het bedrijf, heb ik niet betaald gekregen voor het schrijven van de post.

Gesponsorde posts

Bedrijven vragen mij wel eens om een post te schrijven over hun bedrijf of product tegen een vergoeding. Als ik de vrijheid krijg van het bedrijf om zelf wat te bedenken én als ik leuke ideeën heb voor een post, kan het zijn dat ik zo’n samenwerkingsverzoek aanneem. Indien dit het geval is, staat er onder de blogpost dat de blogpost tot stand is gekomen in samenwerking met het betreffende bedrijf. Ik schrijf altijd mijn teksten zelf en zal ook nooit een bedrijf een ‘kant-en-klare’ tekst laten aanleveren. Ook al betreft de blogpost een samenwerking, ik zal altijd eerlijk blijven.

Winacties

Op mijn blog komen wel eens winacties voorbij. Dit kan gaan om winacties waarvoor ik zelf de prijs gekocht heb, of om winacties die mogelijk gemaakt zijn door een bedrijf. In de winactie wordt altijd vermeld wat je moet doen om mee te doen en hoe lang de winactie loopt. Om mee te doen aan de winactie is het van belang dat je 16 jaar of ouder bent of toestemming hebt van een ouder of voogd. Na afloop van de winactie wordt de winnaar benaderd via het opgegeven e-mail adres.