DM Shoplog augustus 2016

Gisteren had ik een heel leuk tripje gepland staan, ik ging namelijk met Demi (van Het Voedingsmeisje) naar de DM! Er ging een hele wereld voor me open en ik ben in ieder geval niet met lege handen naar huis gegaan. Vandaag laat ik mijn aankopen zien in deze DM Shoplog mét natuurlijk de bijbehorende prijzen.

DM shoplog p2 ultra matte foundation

Als eerste liep ik naar de make-up toe. Bij de DM hebben ze bijna alle merken die je ook bij de Kruidvat vindt (Catrice, L’oréal Paris, etc.) en nog een aantal andere merken zoals Manhattan, Astor en P2. Bij het P2 schap nam ik deze ‘Ultra Matte 24hours’ foundation mee. Het flesje zag er mooi uit, het leek een fijne substantie en ze hadden een goede kleur voor mij. Die moest dus mee! Ik heb hem nog niet opgehad, maar ik ben wel erg benieuwd. Ik had nog veel meer make-up mee kunnen nemen, maar aangezien ik al te veel make-up heb besloot ik het niet te doen.

P2 Ultra matte 24h foundation – €4,95

DM shoplog Balea More Blond Shampoo

DM shoplog Balea more blond conditioner

Vervolgens, de haarproducten. Jeetje mina, wat hebben ze veel! Mijn oog viel direct op deze tubes van Balea, het huismerk van de DM. Ze lijken heel erg op de John Frieda ‘go blonder’ lijn. Die lijn wilde ik al een tijd proberen, maar de prijs zat me steeds tegen. Toen ik deze tubes tegenkwam moest ik ze natuurlijk direct meenemen! Ze hadden er ook nog een spray van, net zoals John Frieda die heeft.

Balea More Blond Shampoo – €1,35
Balea More Blond Conditioner – €1,35

DM shoplog balea granaatappel en gojibes shampoo

DM shoplog balea granaatappel en gojibes conditioner

DM shoplog balea granaatappel en gojibes twee minuten kuur

Maar de ‘More Blond’ lijn was niet de enige lijn die ik meenam van Balea. Deze granaatappel & gojibes lijn ruikt ontzettend lekker! En dat niet alleen, de shampoo & conditioner kosten ook maar 55 cent per stuk. Daar kun je ze toch niet voor laten liggen? Naast de shampoo en conditioner nam ik ook nog een twee minuten kuur tube mee.

Balea Granaatappel & Gojibes shampoo – €0,55
Balea Granaatappel & Gojibes conditioner – €0,55
Balea Granaatappel & Gojibes 2 minuten kuur – €1,25

DM shoplog Gliss Kur Anti-klit spray

De anti-klit sprays van Gliss Kur vind ik ontzettend fijn, ik heb inmiddels al een aantal verschillende soorten geprobeerd. Deze heb ik echter nog niet geprobeerd, dus die moest ik meenemen. Zeker aangezien deze spray maar €1,75 kostte! Bij de Kruidvat betaal je voor deze sprays vijf of zes euro (afhankelijk van welke je koopt), een heel goede deal dus!

Gliss Kur anti-klit spray – €1,75

DM shoplog balea föhnlotion

Wat me opviel was dat er heel veel flesjes en sprays stonden met de term ‘Föhnlotion’. Door het icoontje op deze spray kwam ik erachter dat het een heat protection spray is. En deze spray belooft zelfs volume, klinkt goed!

Balea Volume Effect Föhnlotion – €1,45

DM shoplog balea haarmelk haarlotion

Dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste haarproduct, gelijk ook (geloof het of niet) de duurste. Dit is ‘haarmilch’ en het lijkt me een anti-frizz lotion. Het ziet er in ieder geval hetzelfde uit. Ook dit spul ruikt weer erg lekker!

Balea Anti-Frizz Lotion – €1,95

DM shoplog balea douchegel sweet smoothie

Naast een hele lading haarproducten kocht ik ook nog deze douchegel. Hij zag er gewoon te leuk uit om niet mee te nemen en daarnaast ruikt hij ook nog eens lekker. Het is de geur ‘Sweet Smoothie’. Ik kan niet wachten om hem te gaan gebruiken!

Balea Douchegel Sweet Smoothie – €0,95

DM shoplog Treacle Moon the raspberry kiss body lotion

Bij de DM hebben ze een heel gangpad vol met mini’s en daar trof ik deze bodylotion van Treacle Moon aan. De teksten op de flesjes van Treacle Moon vind ik altijd te leuk, alleen ik kan niet echt Duits. Gelukkig vond ik de Engelse vertaling: “I think this must be love… she smiled at her secret, put the letter in an envelope and enclosed a daisy chain from the meadow where she sat.”. Klinkt toch een stuk romantischer dan de Duitse tekst.

Treacle Moon Mini Bodylotion – €0,95

DM shoplog balea lippenbalsem watermeloen

En als laatste deze lippenbalsem. Niet heel spannend, maar wel leuk. Deze lippenbalsem is in de geur/smaak (hoe noem je dat bij lippenbalsem?) watermeloen. Altijd handig om er nog een lippenbalsem bij te hebben en zeker in zo’n bijzondere smaak!

Balea Lippenbalsem Watermeloen – €0,85

DM shoplog balea

Ik ben erg blij met mijn DM aankopen en ik hoop zeker nog eens een keer terug te komen! Voor nu kan ik in ieder geval weer even vooruit. In totaal heb ik €17,90 betaald voor deze producten.

Ben jij al eens bij de DM geweest?

Gerelateerde blogposts

4 gedachten over “DM Shoplog augustus 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *