low budget beauty favorieten

Favorieten juni 2017 (low budget!)

Juni is gewoon alweer voorbij. Het is zo cliché, maar het lijkt wel alsof elke maand sneller gaat. Toch? Of ben ik de enige waarbij het zo voelt? In de maand juni ben ik een aantal producten tegengekomen die me erg verbaasd hebben. Stuk voor stuk low budget, maar in mijn ogen echte toppers. Het is voor het eerst dat ik een favorieten artikel maak, dus laat me zeker even weten wat je er van vindt!

Catrice Prime and Fine Beautifying Primer

Catrice Prime and Fine Beautifying Primer

Door velen al geliefd – door mij pas ontdekt. Ik kocht ‘m in mei (Kruidvat shoplog), maar ik ben hem in juni pas echt gaan gebruiken. Ik heb het over de Catrice Prime and Fine Beautifying Primer. En ik vind hem top! Hij brengt fijn aan, maakt je gezicht mooi matte en foundation gaat er perfect overheen. Hij is ook nog eens lekker low budget, je koopt hem voor €4,59 bij de Kruidvat.

Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation

Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation

Een andere dikke like deze maand is de Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation (wát een naam zeg). Ik kocht hem bij de Etos toen Max Factor 1+1 was, aangezien ik ‘m anders nogal boven mijn budget vind. Natuurlijk is hij een stuk goedkoper dan high end foundations, maar ik geef persoonlijk niet graag 17 euro uit aan een foundation.

Ik had hem al eens geswatcht in de winkel doordat de kleur me erg aansprak, ik ben erg licht en de meeste foundations zijn dan ook te donker voor mij. ‘Light Ivory’ is zelfs voor de heel lichte huid geschikt! Het is een ‘3 in 1’ foundation en zo kun je hem ook zeker gebruiken door de goede dekking die hij heeft. Zelf gebruik ik nog wel steeds een primer en concealer, maar dit is puur omdat ik dit fijn vind. Ik heb hem ook al een paar keer gebruikt enkel als concealer (als ik een dag geen foundation droeg) en dat werkt echt perfect. Dikke aanrader deze foundation!

Deze foundation kost €16,99 bij drogisterijen zoals Kruidvat en Etos, maar ik heb hem online al voor goedkoper gevonden. Zo kun je hem hier kopen voor €11,95. Zelf vind ik het fijner om het gewoon bij de drogisterij te kopen, maar dan zou ik aanraden om te wachten op een 1+1 actie. Die zijn er vaak genoeg!

Makeup Revolution lipstick Chauffeur

Makeup Revolution lipstick Chauffeur Makeup Revolution lipstick Chauffeur

In de maand juni is dit mijn favoriete lipstick geweest. Het is de roségouden lipstick van Makeup Revolution in de kleur Chauffeur. Door vele Youtubers al geliefd en ik snap waarom, de kleur is de perfecte everyday nude. Ik kocht hem hier voor €4,99. Er is ook nog een matte variant van, dus die gaat de volgende keer ook in mijn winkelmandje. Ik heb trouwens geen idee hoe ik het voor elkaar gekregen heb dat de lipstick er zo beschadigd uit ziet, maar dat bewijst wel weer dat ik hem vaak gebruikt heb.

Primark Bronze Highlight & Glow palette

Primark Bronze Highlight & Glow palette Primark Bronze Highlight & Glow palette Primark Bronze Highlight & Glow palette Primark Bronze Highlight & Glow palette

Dankzij Jolien Nathalie (klikklikklik op de link) aasde ik al een tijd op het Primark Bronze Highlight & Glow palette. Ik was al in meerdere Primarks geweest waar ze hem niet hadden, maar afgelopen maand kwam ik hem tegen in Amsterdam. En hij is geweldig! Excuses voor de lelijke lijmresten op de verpakking, normaal haal ik dit weg met wasbenzine maar dit leek me met een kartonnen verpakking geen strak plan. Maar hoe mooi zijn deze poeders? Er zitten highlighters in voor elke huidskleur en ik ben vooral fan van ‘Sunbeam’ en ‘Siesta’. De highlighters zijn goed gepigmenteerd en je kunt zelf kiezen hoe intens je je highlight wilt hebben. Lichte highlight? Dip lichtjes in de poeder en je hebt een mooie lichte highlight. Lekker intens? Dip je kwast er een paar keer in en je verblindt iedereen. Kortom, je kan alle kanten op met dit palette.

En nu het leukste gedeelte: dit palette kost maar €5! Ik was afgelopen donderdag nog bij de Primark in Amsterdam en ze hadden er nog genoeg, dus mocht je bij de Primark komen, neem dit palette zeker mee. Ik vind het een topper!

eBay tapered highlighter brush

eBay tapered highlighter brush eBay tapered highlighter brush

Ik heb best een hoop kwasten (het is een soort verslaving), maar ik heb een fantastische nieuwe kwast ontdekt. Het is een tapered highlighter kwast van eBay. Ja echt waar, ik kocht hem op eBay. Voor maar liefst 70 cent. De kwast is super zacht en echt perfect voor het aanbrengen van highlighter. Inmiddels heb ik er drie gekocht, dus ik raad aan om er snel één aan te schaffen voor ik ze allemaal opkoop.

low budget beauty favorieten

Dat was het dan, mijn favorieten van juni 2017. Ik ben blij verrast door deze low budget producten en wat mij betreft zijn ze zeker de moeite waard. Heb jij producten ontdekt in de afgelopen maand die je helemaal fantastisch vindt? Let me know!

Gerelateerde blogposts

14 gedachten over “Favorieten juni 2017 (low budget!)

  1. Die palette van primark vind ik erg mooi. Ik heb laatst een lipstick gekocht van rimmel. Een rode kleur. Vind ik erg mooi en blijft echt lang zitten.

  2. Als ik bij Primark ben, zou ik de Primark Bronze Highlight & Glow palette kopen. Mooi budget beauty producten
    Ebay bestel ik ook ooit kwastje en best tevreden maar de laatste tijd besteld ik via Aliexpress

  3. Oké, de kwasten zijn nu op, hahaha. Ik heb dr laatste twee besteld. Primark make-up ben ik nooit zo lyrisch over, maar omdat ik Highlighterverslaafd ben, moet ik jet toch maar eens proberen!

  4. Mooi kleuren zeg! Ik hou er van als het niet te opvallend is en ik let eigelijk ook wel op de prijs hoor. De lipstick vind ik ook erg mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *