FOOD | Frisse pastasalade

Hi! Ik zat een beetje te twijfelen of ik dit recept wel online zou zetten, want het is zó simpel. Maar misschien dat iemand wel denkt, jeeeeetje dat is lekker. En dan zou het zonde zijn als ik ‘m niet geplaatst had, toch? En ik vond de foto er gewoon best wel leuk uit zien. Dus bij deze dan toch het recept voor een lekkere, frisse pastasalade. Lekker makkelijk voor op een dag waarop het eigenlijk veel te warm is om te eten. Je kunt ‘m van tevoren klaar maken en vervolgens in de koelkast bewaren, ideaal dus! Wel even de dressing apart doen, anders wordt het zo’n drapje.

Ingrediënten
♥ 
Een zakje ijsbergsla
♥ Penne pasta (het liefst volkoren, maar die had ik niet)
♥ Een halve rode paprika
♥ Een halve komkommer
♥ Een handje cherrytomaatjes

& voor de dressing
♥ 4 eetlepels (magere) yoghurt
♥ 1 eetlepel olijfolie
♥ Wat bieslook, peterselie of dille (wat je lekker vindt, ik gebruik bieslook)

De bereiding is eigenlijk zo simpel, ik denk dat jullie ‘m wel kunnen raden. Je kookt de penne, giet ze af en spoel ze daarna met koud water. Zorg dat je de penne niet te lang kookt, te zachte pasta is niet zo lekker in een frisse salade! Je snijdt de ingrediënten in stukjes en doet het in een bak door elkaar gehusseld. Voor de dressing mix je ook alles door elkaar en dit doe je dan bij de pasta en de sla. Enjoy je frisse pastasalade!

P.S. Doe je al mee met de winactie?

Gerelateerde blogposts

33 gedachten over “FOOD | Frisse pastasalade

  1. Ziet er lekker uit 😀 Mooie blog vooral als je pas bent begonnen.
    Mag ik je een tip geven? Resize de foto’s voor je ze upload, ze laden nu heel sloom en ik zag dat er een 3000 x 2000 is. Als mensen je blog dan via mobiel bezoeken gaan ze weg omdat de foto’s te lang duren 😉

    ❤ Sann
    http://www.Piixel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *