Foto op aluminium review

Zo’n drie weken geleden tekende ik (met twee huisgenoten) de contracten van ons nieuwe appartement en inmiddels ben ik helemaal gesetteld. Het is een stuk groter dan waar ik eerst woonde, dus ik kom wat decoratie te kort! Toen ik een mailtje kreeg van FotoOpAluminium.nl of ik een review wilde maken kwam dit perfect uit. Ik vond een supermooie foto en liet deze afdrukken op aluminium.

Ik had het super leuk gevonden om een eigen reisfoto te laten afdrukken, maar aangezien ik nog niet echt gereisd heb in mijn leven heb ik deze foto gekozen. De foto heb ik van Unsplash en is gemaakt door Michael Haslim. Elke keer als ik naar de foto kijk kan ik alleen maar dromen om ooit zelf zulke foto’s te maken. Want wie wil hier nou niet naartoe?! Hopelijk mag ik ooit naar deze mooie plek reizen.

FotoOpAluminium.nl

Foto op aluminium verkoopt dus (goh!) foto’s op aluminium. In alle maten die je maar kunt bedenken. Van 20 bij 20 cm tot 180 bij 120 cm, maar je kunt zelfs een eigen maat formaat kiezen. Je hebt de keuze uit aluminium met een witte toplaag en aluminium met een geborstelde toplaag. Ik koos voor de eerste variant, die is namelijk strak en daar hou ik wel van. Bij de tweede variant heb je meer het echte aluminium effect. De maat die ik koos is 60 bij 40 cm en hier betaal je €47,95 voor.

Ik heb mijn bestelling geplaatst op drie maart ’s avonds (op vrijdagavond dus, lekkere tijd Mylou!) en de foto kwam vrijdag 10 maart binnen. Precies een week dus, wat ik vrij snel vind voor iets wat nog gemaakt moet worden. Bestel je het op een iets handigere tijd (niet op vrijdagavond) is het natuurlijk nog wat sneller binnen.

De foto op aluminium is net zo prachtig als de originele foto. Het is ontzettend moeilijk om een foto te maken waarin je de kleuren goed ziet, maar de kleuren komen exact overeen met de originele foto. De foto op aluminium is van goede kwaliteit en is een stuk zwaarder dan ik had verwacht, maar dat is natuurlijk alleen maar goed.

Maar er is meer mogelijk!

Hiervoor was ik eigenlijk alleen bekend met foto’s op canvas en op hout, maar er is meer mogelijk! Zo kun je dus een foto op aluminium laten afdrukken (zoals ik heb gedaan), maar een foto op glas is bijvoorbeeld ook mogelijk. Of kies bijvoorbeeld voor een foto op forex of een fotoposter. Heb je dus een mooie foto om af te laten drukken, er zijn mogelijkheden genoeg.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe wanddecoratie, hij krijgt zeker een mooi plekje. Ben je nou enthousiast geworden na deze review en zou je zelf ook graag een foto willen laten afdrukken op aluminium of glas? Neem dan zeker even een kijkje op de website om te zien wat de mogelijkheden zijn. En ik zou het natuurlijk super leuk vinden om jullie foto’s op aluminium te zien!

Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. 

Gerelateerde blogposts

4 gedachten over “Foto op aluminium review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *