Golden oldies met Beats by Dr. Dre

Een week geleden ontving ik van GSMpunt een heel tof pakketje, namelijk een Monster Beats By Dr. Dre headset! Deze headset heb ik de afgelopen week goed getest en ik vertel jullie er vandaag alles over. Inclusief Golden Oldies.

GSMpunt is een webshop met een hele lading aan telefoon accessoires. Zo vind je er telefoonhoesjes, maar ook bijvoorbeeld bluetooth speakers en dus ook headsets. Alle merken zijn goed vertegenwoordigd bij deze webshop, dus of je nou een Apple of een Samsung telefoon hebt, er zit vast wel iets voor je bij.

Ik ontving een Beats By Dr. Dre headset. In het pakketje trof ik een mooi doosje aan, de verpakking van de oordopjes. Aangezien ik normaal vrij goedkope oordopjes heb, ben ik zo’n chique verpakking niet gewend. Ik neem jullie door middel van een fotoserie mee in het uitpakken van de headset.

Zoals je ziet trof ik eerst een rood doosje aan. Doosjes om doosjes doen me denken aan verjaardagen, waarbij je de jarige plaagt door het cadeautje in twintig lagen cadeaupapier te wikkelen. Gelukkig levert het hierbij alleen maar extra excitement op. Na het openen van het rode doosje kom ik dan toch echt de headset tegen. En niet alleen de headset zelf, maar ook een flinke lading dopjes! Na het eruit halen van de headset blijkt er nog een laag in de doos te zitten, hier zit een etui waarin je de headset kunt bewaren. Erg handig voor mij, aangezien ik mijn oortjes normaal gewoon los in mijn tas gooi. Dat lijkt me niet echt heel goed ervoor, dus een hoesje is ideaal!

Ik heb al eens eerder in-ear oordopjes gehad, maar dit vond ik toen niet zo fijn. De oordopjes bleven gewoon niet goed zitten. Bij deze headset kan je zelf de grootte van het dopje kiezen. Na alle dopjes geprobeerd te hebben, ben ik erachter gekomen dat de kleinste dopjes het beste zitten.

Ik gebruik de headset nu een week en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. De oordopjes zitten fijn en het geluid is van goede kwaliteit. Je voelt ook aan de headset zelf dat het degelijke kwaliteit is, de behuizing is namelijk van metaal en dus niet zomaar van plastic. Ik denk dan ook dat ik deze oordopjes een stuk minder snel kapot zal maken dan andere oordopjes, ook omdat hier een bewaaretui bij zit.

Waar blijven de Golden Oldies?

Je hebt gelijk! Sit back and relax, of nou ja, het is niet echt mogelijk om stil te blijven zitten met deze muziek. Overigens weet ik niet wanneer je een lied eigenlijk een ‘Golden Oldie’ mag noemen, maar ik vind dit toch wel echt toffe oude platen.

Ken jij nog fijne ‘Golden Oldies’?

 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met GSMpunt. 

Gerelateerde blogposts

3 gedachten over “Golden oldies met Beats by Dr. Dre

  1. Hee een stel goede oldies hier 🙂 Die oordopjes zien er wel tof uit. Ik heb die supergoedkope van de Hema, 3 euro kosten ze, maar die vernieuw ik dan ook meerdere keren per jaar dus een duurder paar zou uiteindelijk voordeliger zijn 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *