sport dip

Zo enthousiast als dat ik een tijd geleden nog was over sporten, heb ik er nu zó geen trek in! Afgelopen weken was ik vrij druk, dus dat was een goed excuus, maar als ik wel tijd had deed ik het nog niet. Nee, dit hoor je niet te lezen op een blog, je hoort te lezen hoe fantastisch het fitte leven mij afgaat. Ik zou jullie moeten motiveren. Maar nee, was het maar zo’n feest.  Ik zit in een gigantische sport dip.

Ik ben komende week bij mijn ouders, dus ik kan sowieso niet naar de sportschool (ik heb namelijk een abonnement in Den Bosch). En na 28 dagen inactiviteit wordt je account gedeactiveerd, ik zie de bui al hangen hoor. Het zou me niks verbazen als ik inderdaad (alweer) 28 dagen er niet ben geweest. Maar Mylou, je was toch zo goed aan het hardlopen? Was, inderdaad. Niet meer. Ik krijg mezelf écht niet naar buiten gesleept, als je mij nu super toffe nieuwe hardloopschoenen zou geven zou ik ze waarschijnlijk in huis inlopen. Ja, op dat punt ben ik inmiddels aangekomen.

Nu hoop ik dat jij, als lezer, een gigantische sport fanaticus bent die ook af en toe zo haar sport dip heeft. En dat jij me kunt vertellen hoe ik in hemelsnaam weer gemotiveerd raak, want dit schiet echt niet op. Hiernaast heb ik ook gigantische chocolade cravings, dit gaat echt compleet de verkeerde kant op.

Als zelfs die vreselijke Tumblr-sport-inspiratie me niet meer helpt, weet ik het écht niet meer.

Zit jij wel eens in zo’n sport dip? Zo ja, hoe kom je er in hemelsnaam weer uit?

 

Review Garnier Micellair Reinigingswater
The blog next door, wat zie je er goed uit!