Het leed dat de tentamenweek heet

Zo hey, da’s nog eens een tenenkrommende zin. Dat past wel een beetje bij de situatie nu, volgens mij wordt niemand echt gelukkig van tentamens die op komst zijn. Voor je het weet is het weer voorbij en hebben we weer alle tijd van de wereld, maar voor nu moet er even gefocust worden.

Dat betekent: een weekje lang niet bloggen. Oei, dat is nogal een opgave. Waarschijnlijk vind ik dat veel te lastig en zal ik de komende week echt nog wel ergens op een blog te vinden zijn, maar het is een goed voornemen. Ik heb maandag, dinsdag en woensdag tentamens. Vrijdags ben ik bij de Dutch Design Week en daarna ben ik weer helemaal van jullie.

 

Gerelateerde blogposts

16 gedachten over “Het leed dat de tentamenweek heet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *