waar koop je leuke koffers

Hier shop je de leukste koffers

De zomervakantie is voor veel mensen begonnen en of je nu wel of niet op vakantie gaat, een paar weken vrij is altijd lekker. Als je wel op vakantie gaat, heb je natuurlijk wel een toffe koffer nodig. Maar waar scoor je nou een leuke? Ik deel vandaag een hele hoop leuke koffers en waar je ze kunt kopen!

leuke koffers: bhappy koffers bij travelbags

BHPPY koffers

De koffers van BHPPY zijn Leuk, met een hoofdletter L. De naam maken ze in ieder geval waar, ik word er helemaal happy van. Ik vond deze leuke koffers bij Coolblue. Ze zijn er in allerlei leuke prints en in drie maten, 55cm, 57cm en 77cm. De prijzen liggen tussen de 68 en 90 euro en er zijn er zelfs een aantal in de sale! Shop deze leuke BHPPY koffers bij Coolblue.

leuke koffers: suitsuit fabulous fifties koffers

SuitSuit Fabulous Fifties

De kans dat je deze koffers al kent is groot, dit zijn namelijk zo’n beetje de leukste koffers die er bestaan. Ik kon ze daarom echt niet achterwege laten in dit artikel. De koffers van SuitSuit hebben de toepasselijke naam ‘Fabulous Fifties’ en zijn verkrijgbaar in de kleuren Luminous Mint, Mango Cream, Pink Dust en Paisley Purple. Ook deze zijn verkrijgbaar in drie maten, namelijk 55cm, 66cm en 76cm. De kleinste kost €119,95, de middelste €139,95 en de grootste €159,95. Shop de Fabulous Fifties collectie bij SuitSuit.

leuke koffers: saxoline koffers

Saxoline koffers

Bij Duifhuizen kwam ik deze leuke Saxoline koffers tegen. Want waarom zou je geen volkswagen busje op je koffer willen? Juist, dat wil je wel. Ook hier weer drie maten, 55cm, 67cm en 78cm. De prijzen liggen tussen de 70 en de 140 euro. Shop deze toffe koffers van Saxoline hier bij Duifhuizen.

leuke koffers: hema koffers

Hema koffers

Voor een leuke koffer hoef je eigenlijk niet ver te zoeken, want ook bij de Hema hebben ze leuke koffers! Je kan deze leuke koffers scoren in de maten 55cm, 67cm en 76cm. De kleine variant koop je al voor 45 euro, voor de middelste maat betaal je 65 euro en de grote koffer kun je in huis hebben voor 80 euro. De goedkoopste koffers uit dit artikel, maar zeker niet minder leuk! Je shopt hier deze Hema koffers.

Op vakantie gaan is nou eenmaal nóg leuker met een leuke koffer, toch? Zelf ga ik niet op vakantie, maar door het maken van dit artikel heb ik helemaal de vakantiekriebels te pakken.

Ga jij op vakantie? En heb je al een leuke koffer? 

Gerelateerde blogposts

20 gedachten over “Hier shop je de leukste koffers

  1. Hele leuke koffers! Ik kan er alleen niet veel geld aan geven :s Voor die paar keer dat ik een koffer nodig heb vind ik het altijd veel geld. Ik heb dus ook geen leuke koffer… Helaas.

  2. Wat een super leuke koffers heb je uitgekozen, Suit Suit is ook echt een te gek merk. Toevallig deel ik vandaag ook mijn nieuwe koffer heb er 1 van Samsonite heel erg blij mee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *