relatable tiktoks react

Hoe “relatable” is TikTok?

Hoewel ik me ergens nog ontzettend jong voel, krijg je soms even een reality check. Zo ook met TikTok. Het kwam uit het niets en opeens was het de hele rage waar ik (en waarschijnlijk veel andere 20-plussers) niet veel van begreep. Maar ook ik moest eraan geloven; en al snel scrolde ik uren zonder dat het voelde alsof er ook maar een minuut voorbij gegaan was. Gevaarlijk!

Wat ik helemaal leuk vind aan deze trend is dat de jeugd weer gestimuleerd wordt om creatief te zijn, iets waarvan ik het gevoel heb dat dat er in onze generatie juist uitgewerkt werd. Anyways, ik besloot TikToks te bekijken die “relatable” moeten zijn, maar zijn ze dat ook (of ben ik stiekem gewoon te oud)? Let’s find out!

Gerelateerde blogposts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *