Hoe ziet mijn droombadkamer eruit?

Vaak als ik op mijn studentenkamertje zit moet ik denken aan hoe ik er over een paar jaar bij zit. Je weet nooit wat de tijd brengt, maar dromen mag altijd. Ik hoop over een paar jaar een mooi appartementje te hebben, het liefst met uitzicht over de zee. Dat je je huis uit stapt en de frisse wind door je haren voelt en die typische geur van de zee je omringt.  Met twee stappen lopen sta je bij een gezellig terrasje, waar je ’s ochtends je eerste kopje koffie weg kan werken. Het is misschien ietwat hoog gegrepen, maar hoe leuk is het om erover te fantaseren?

Goed, laten we eens binnen in mijn droom appartementje gaan kijken. Op dit moment heb ik niet echt een badkamer, gewoon een aparte wc en een aparte douche, dus een mooie badkamer is stiekem wel een must. In mijn hoofd zie ik een prachtige witte badkamer met houten meubels en accenten. Ik neem je graag mee door een sfeerimpressie van mijn toekomstige badkamer.

Ik zou graag een heel lichte badkamer hebben, veel wit en hier en daar wat hout. Het liefst heb ik twee wasbakken, gewoon voor de handigheid en het ziet er leuk uit, een bad, douche en natuurlijk een wc. In mijn slaapkamer zou ik nog graag een kaptafel willen, dus grote spiegels in de badkamer hoeven voor mij niet zozeer. Mijn haar en make-up zou ik dan toch liever aan de kaptafel doen.

Houten badkamermeubels vind ik echt bijzonder mooi. Het geeft me echt zo’n instant ‘zen’-gevoel. En dan zeker de combinatie met de witte wasbakken, heel tof. Met zo’n raam naar buiten lijkt het net alsof je badkamer één wordt met de natuur, alhoewel het me wel wat vreemd lijkt. Je moet dan geen buren dichtbij hebben, anders staren die zo je badkamer in. Hier is vast wel een oplossing voor te bedenken.

Op dit moment heb ik geen bad, wat ik echt super jammer vind, dus deze komt zeker in mijn droombadkamer. Het lijkt me heerlijk om na een lange dag in bad te plonzen. En dan het liefst natuurlijk iets van een scherm, zodat ik op mijn gemakje een serie kan kijken. Hoe ideaal zou dat zijn? Zo’n plankje over het bad vind ik ook erg leuk bedacht, stel je voor dat je hier een schaaltje aardbeien met slagroom op zet. Heerlijk!

Maar helaas heb je natuurlijk niet altijd tijd om uitgebreid in bad te gaan. Een douche mag dus zeker niet ontbreken in mijn droombadkamer. Glazen douchecabines vind ik erg mooi, of natuurlijk een inloopdouche. Het liefst met zo’n stortdouchekop. ’s Ochtends je bed uitrollen om vervolgens onder zo’n lekkere stortdouche wakker te worden, klinkt mij als muziek in de oren. Dat zou ik trouwens ook graag hebben, muziek in mijn badkamer. Als ik bij mijn ouders douche heb ik al muziek en dat vind ik echt genieten. Zo word je echt goed en swingend wakker.

Ik vond het heerlijk om dit artikel te maken om even helemaal weg te dromen. Af en toe heb je dat ook gewoon even nodig. Tegenwoordig kun je zelfs je sanitair online shoppen, ideaal om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd hoe jouw droomappartement en met name je droombadkamer eruit ziet, let me know!


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Maxaro.

Gerelateerde blogposts

20 gedachten over “Hoe ziet mijn droombadkamer eruit?

  1. Aaaaah de perfecte badkamer… Toen wij net in dit huis kwamen wonen leek de badkamer die er in zit ook bijna perfect, we hadden het daarvoor moeten doen met een soort minihokje dat moest voldoen als douche (geen spiegel, geen wasbak, geen toilet, niks – zelfs geen verwarming!). :’)
    Mooi trouwens, van die lichte badkamers!

  2. Hele mooie inspiratie! Ik heb een eigen appartementje (huur) en dat ziet er lang niet zo mooi uit, als zou ik het wel graag willen. Dit is ook helemaal mijn smaak. In mijn badkamertje liggen oude bruin oranje tegels. Die zijn echt foeilelijk, maar die mag ik niet vervangen. Ik kan de rest nog zo mooi stylen, maar die tegels blijf je zien. Ooit komt er vast wel een koophuisje en dan ga ik helemaal los! 😉

  3. Je weet precies hoe je mooie appartementje er uit moet zien. Met twee stappen lopen sta je bij een gezellig terrasje. 😉 Er is niet mis mee om helemaal weg te dromen van een mooie badkamer. De foto’s ziet er goed uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *