Hoi nieuwe layout!

Welkom op mijn vernieuwde site!

De site heeft er even uit gelegen om alles in orde te kunnen maken, maar hij is nou toch echt weer online. De laatste WordPress update had mijn vorige thema een flinke klap gegeven, waardoor er gewoon een aantal dingen niet meer klopte. Geen idee hoe het kwam, maar het moest in ieder geval opgelost worden.

In plaats van alles overhoop te gooien, heb ik besloten om de gehele layout te veranderen. En dit is het resultaat! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en ik ben ook heel benieuwd wat jullie er van vinden. Er zijn zeker nog een aantal kleine dingetjes die veranderd moeten worden, maar ik wilde mijn site niet te lang offline houden. Mocht je nu iets geks tegenkomen, laat het me zeker weten! Dat stel ik zeer op prijs.

Hierdoor komt de ‘sharing is caring’ van deze week morgen online in plaats van vandaag.

Gerelateerde blogposts

30 gedachten over “Hoi nieuwe layout!

    1. Wat leuk Jolien! Ik heb gelijk even een kijkje genomen en wat mooi is het geworden! We houden allebei van een strakke layout, dat is wel duidelijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *