How to win the gram Jennie Gielen

How to win the gram – Jennie Gielen

Een tijdje terug maakte Jennie al bekend bezig te zijn met een e-book over Instagram. Een thema waar zij naar mijn idee als geen ander veel over weet. Afgelopen maandag was het dan zover: het e-book ‘How to win the gram’ kwam uit! Ik was een beetje twijfelachtig of ik het e-book zou kopen, omdat ik nou eenmaal niet veel bezig ben met ’the gram winnen’. Maar omdat Jennie een grote inspiratie is en ik haar graag support heb ik het e-book toch aangeschaft.

How to win the gram Jennie Gielen

Jennie Gielen

Jennie Gielen, beter bekend als Jennie from the Blog, blogt al sinds 2010 en deelt haar leven op deze manier met de buitenwereld. Gelukkig maar! Een inspirerend persoon als Jennie is nou eenmaal retegoed voor je eigen motivatie. Drie jaar terug deelde ik al eens dat Jennie mij over de drempel heeft gehaald om te beginnen met bloggen. En wat ben ik daar nog steeds blij mee!

Hoe ik ’the gram’ momenteel niet win

Ik vind het allemaal leuk hoor, dat hele Instagram, maar ik heb geen picture perfect feed. Je komt niet op mijn profiel terecht en denkt “Goh, die wil ik volgen!”. Zit ik daar mee? Nee hoor, totaal niet. Mijn feed slaat eigenlijk nergens op en soms hoor je weken niks van me. Daarom wist ik ook niet of dit e-book echt iets voor mij zou zijn, maar daarom is het misschien juist iets voor mij. Misschien is het wel iets waar ik een kei in kan worden. Who knows. Als je iets niet probeert weet je het niet en met een beetje hulp van Jennie komen we in ieder geval een stapje dichterbij.

How to win the gram Jennie Gielen

How to win the gram

Het e-book bestaat uit 57 pagina’s en er zijn maar liefst 16 hoofdstukken. Vrijwel alles dat je kunt bedenken over Instagram zit dan ook in dit boek. Het boek is mooi vormgegeven en de inhoud wordt aangevuld met toffe foto’s gemaakt door Samantha Bosdijk.

Elk aspect van Instagram wordt duidelijk uitgelegd en nog eens extra verduidelijkt met voorbeelden. Van bekendere aspecten als het beruchte algoritme tot wat minder bekende aspecten zoals een ‘Finstagram’. Dit boek is ideaal voor mensen die beginnen met Instagram. Alles wordt haarfijn uitgelegd. Maar ook als je al wat langer bezig bent met Instagram ga je zeker wat aan dit e-book hebben. Zo heeft Jennie veel dingen uitgeprobeerd en onderzocht, zoals hoe je het beste Instagram Stories kunt gebruiken en wat je het beste in je Instagram bio neer kunt zetten.

Aanrader?

Yes! Of je nou net begint met Instagram of al wat langer meedraait, in dit e-book zit voor iedereen handige informatie. Ook leest het boek gemakkelijk weg, door de duidelijke uitleg zal je niet snel denken “heh, wat?”. Ik ben weer een stuk wijzer over Instagram. Of ik nu dan ook ’the gram’ ga winnen? Wellicht, de tijd zal het leren!

Je koopt het e-book ‘How to win the gram’ voor iets minder dan een tientje in Jennie’s webshop.

Gerelateerde blogposts

2 gedachten over “How to win the gram – Jennie Gielen

  1. Wat onwijs tof! Ik ben ook bezig met het oprichten/opbouwen van mijn eigen onderneming. Tips hiervoor zijn altijd welkom dus ga zeker even kijken of het e-book wat voor mij is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *